Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teltebb lányok! Ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Alapvetően elég nagy sikerem van a lányoknál, kivéve a teltebbeknél, pedig ők tetszenek igazán. Viszont én vékony vagyok, és ezt érzem a legnagyobb problémának.

Most a mellettünk lévő irodában van egy új lány, egy helyre szoktunk menni ebédelni, és oda akarok menni hozzá.

Én kb ilyen alkat vagyok: [link]

A kiszemelt lány pedig ilyen: [link]

Hasonló alkatú lányok! Titeket zavarna, ha egy ilyen alkatú kezdeményezne, mint én? Vagy azt akarjátok, hogy mindenképp legyen "nagyobb" nálatok a férfi?

2021. nov. 22. 17:30
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
79%

En ismerek teltebbeket.

Vagy kimondottan telt férfit keresnek maguk mellé, hogy ne érezzék magukat "hülyén" a férfi mellett, vagy eszeveszetten diétáznak fogynak, es állandoan kisebbségi komplexusosak önbizalomhiányosak a vékonyabb fittebb párjuk mellett.

Ritka az, aki a gömbölyebb formáival békében van, és simán nyomul fűre fára is válogatás nélkül.

2021. nov. 22. 17:37
 2/34 anonim ***** válasza:
96%
Hát ez egy gyönyörű lány. Egyébként az utcán majdnem csak ilyen párokat látok. A nagy maci férfiakkal meg bombázó fittness lányokat.
2021. nov. 22. 17:39
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert nem ezek a dolgok fontosak
2021. nov. 22. 17:40
 4/34 A kérdező kommentje:
#2: nem tudom eldönteni, hogy az iróniád mögött pontosan mit is akarsz üzenni :D
2021. nov. 22. 17:46
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna egy vékonyabb férfi
2021. nov. 22. 17:47
 6/34 anonim ***** válasza:
88%
4-es, ez nem irónia, tényleg így van. A nőknél az arcot nézik jobban a férfiak és a testes lányt, amit belinkeltél, gyönyörű arca van. Ezek a lányok sok férfit kapnak. Az ilyen lány nagyon ritka, még utcán nem láttam ilyet, általában ehhez a testalkathoz disznófej, röfi orr párosul.
2021. nov. 22. 17:49
 7/34 A kérdező kommentje:

"A nagy maci férfiakkal meg bombázó fittness lányokat."

Én főként ezt éreztem iróniának.

2021. nov. 22. 17:57
 8/34 anonim ***** válasza:
12%

Ez a lány nem telt, hanem dagadt...

Ha kicsit gyúrnál, jól néznél ki.

2021. nov. 22. 17:58
 9/34 A kérdező kommentje:
#8: nem nagyon érdekel minek nevezed. És gyúrok, de mivel nem évekkel ezelőtt kezdtem, hanem most, ezért még nem látszik. És én most is szeretnék magam mellé olyan lányt, aki tetszik.
2021. nov. 22. 18:11
 10/34 anonim ***** válasza:
3%

Ilyen giliszta vagy?Ez a nő eltörné a derekadat egy rossz mozdulattal, és véged.Ha rádül leszakad a medencéd.

Nem félsz?

2021. nov. 22. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!