Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb lányok! Ti hogy reagálnátok erre?
Alapvetően elég nagy sikerem van a lányoknál, kivéve a teltebbeknél, pedig ők tetszenek igazán. Viszont én vékony vagyok, és ezt érzem a legnagyobb problémának.
Most a mellettünk lévő irodában van egy új lány, egy helyre szoktunk menni ebédelni, és oda akarok menni hozzá.
Én kb ilyen alkat vagyok: [link]
A kiszemelt lány pedig ilyen: [link]
Hasonló alkatú lányok! Titeket zavarna, ha egy ilyen alkatú kezdeményezne, mint én? Vagy azt akarjátok, hogy mindenképp legyen "nagyobb" nálatok a férfi?
En ismerek teltebbeket.
Vagy kimondottan telt férfit keresnek maguk mellé, hogy ne érezzék magukat "hülyén" a férfi mellett, vagy eszeveszetten diétáznak fogynak, es állandoan kisebbségi komplexusosak önbizalomhiányosak a vékonyabb fittebb párjuk mellett.
Ritka az, aki a gömbölyebb formáival békében van, és simán nyomul fűre fára is válogatás nélkül.
"A nagy maci férfiakkal meg bombázó fittness lányokat."
Én főként ezt éreztem iróniának.
Ez a lány nem telt, hanem dagadt...
Ha kicsit gyúrnál, jól néznél ki.
Ilyen giliszta vagy?Ez a nő eltörné a derekadat egy rossz mozdulattal, és véged.Ha rádül leszakad a medencéd.
Nem félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!