Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy kicsit tanácstalan vagyok az ismerkedéssel kapcsolatban. Erre hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Az rendben van ha azzal szólítok meg egy lányt, hogy pl. "Szia! Ne haragudj, hogy megzavarlak ,csak tetszik a kisugárzásod. Kedvesnek tűnsz. Lenne kedved ismerkedni?"
Ezt nyilván akkor ha látom, hogy éppen nem siet valahová és nincsen bezárkózva a kis világába...
2021. szept. 6. 09:33
1/7 anonim válasza:
De miért kell megkérdezni az egyértelműt.. ez a leggázabb, ha valaki rákérdez. Úgy is levágja hogy mit akarsz ha már odamentél. Mi lesz ha igent mond, néztek egymásra némán? Inkább dobj be valami témát. Aztán úgy is látod hogy vevő rád vagy sem.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is, dobj be valami témát, kérj útbaigazítást, ilyesmi.
3/7 anonim válasza:
"ne haragudj, hogy zavarlak": amit a nő kihall ebből = "csicska vagyok"
Van még mit tanulnod
4/7 anonim válasza:
Nem jön be az ilyen udvaroaskodás.. kell valami téma, keltse fel a figyelmem és legyen humoros. Sok sikert :)
5/7 A kérdező kommentje:
Oké. És a válaszadók közül mennyi volt a lány? 🙂
2021. szept. 6. 12:37
6/7 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen "direktbe" ismerkedős szituációkat (nő vagyok). Egyáltalán nem ismerkedem ismeretlenekkel, de ez a "kedvesnek tűnsz, lenne kedved ismerkedni" egy elég zavaró mondat. Mi alapján gondolja 10 másodperces rám nézésből, hogy kedves vagyok? Ha már mindenképp ilyen ismerkedés, akkor ezt olyan helyen érdemes megtenni és olyan bevezető szöveggel, ami után kialakulhat valami beszélgetés és nem ilyen direkt. Tehát mondjuk egy rendezvényen, koncerten vagy akárhol, ahol vagytok és szóba elegyedsz a téma kapcsán. Kevésbé nyomulós és ha az egészből nem lesz semmi, akkor sincs utána ez a kínos leszólítgatós érzése az embernek.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. szept. 7. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!