A suliban az évfolyamtársam nagyon bejön, de soha nem beszéltem még vele, és nem is tudom, hogy hogyan kezdhetném el, mert úgy érzem, hogy nem nagyon lenne közös témánk, illetve egy talán lenne, de nem tudom mit mondhatnék neki. A beégéstől mindig is tartottam és ha elszúrok valami, akkor még egy pár évig a suliban tiszta megalázó lesz számomra. Szerintetek?
házi nyúlra nem lövünk ezt jegyezd meg... Már sokan meg szívták így!!
2014. febr. 8. 11:10
3/9 A kérdező kommentje:
Értem én, csak nem tudom mi tévő legyek, mert igazából még nem volt igazán kapcsolatom, és több lány is tetszik, de rájöttem, hogy ő lehetne az igazi, de ha más nem talán egy kisebb baráti kapcsolatot megpróbálok majd kialakítani és ha úgy alakul, akkor majd próbálkozok.
2014. febr. 8. 11:40
4/9 anonim válasza:
Évfolyamtárs az még nem házinyúl.. szerintem eleinte kezdj el vele beszélgetni valami sablonos témáról aztán ha látod rajta h tetszik neki folytasd.. aztán csak kialakul már valami
2014. febr. 8. 12:03
5/9 anonim válasza:
Tudj meg róla minél többet, hátha lesz egy olyan pont, ami kezdésnek jól jöhet. Pl: ha van háziállata, kérdezd meg, hogy melyik állatorvoshoz jár, vagy bármi hasonló apróság.
Vagy ha tudod, hogy hol lakik, mintegy véletlenül bukkanj fel a háza előtt akkor, mikor hazaér, és kérj tőle segítséget, mondván nem találod az egyik közeli címet/utcát/házat. Másnap meg köszönd meg a dolgot, és hívd meg hálaképp pl egy kávéra. Vagy bármi hasonló. Persze ha nem jössz be neki, akkor nagyon hamar le fog rázni, de ha szimpatikus vagy neki, ő is segíteni fog, hogy találjatok közös témát.
2014. febr. 8. 12:21
6/9 anonim válasza:
Házi nyúlra nem lövünk! Ez így van, megszívod!
Én is próbálkozom még most is. Pofára fogok esni, meglásd!
2014. febr. 8. 19:26
7/9 anonim válasza:
Mi megalázó van a visszautasításban? Ha bemész a boltba, kérsz 10 deka párizsit, az eladó széttárja a kezét, - sajnálom, elfogyott, - az neked megalázó? Megpróbálod, mi történik? A legrosszabb, ami érhet, hogy azt mondja: húzz el innen. De legalább megpróbáltad. Ha nem teszed, talán örökké bánni fogod. Melyik jobb?
2014. febr. 9. 11:41
8/9 anonim válasza:
Hát biztosíthatlak, hogy én nem eszek párizsit, az egy zsírmalac-kaja!
2014. febr. 13. 18:02
9/9 anonim válasza:
Platina szabály: Házinyúlra nem lövünk! (De ha nagyon felűlmúlod a platina szabályt mindig és mindig tartsd észbe hogy az őrűlt-sexy skálán belül legyen)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!