Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdeményezzek, ha azt...

Hogyan kezdeményezzek, ha azt se tudja ki vagyok?

Figyelt kérdés

Sajnos nem ismerjük egymást, csak több ismerősön keresztül láttam facebookon. Én is arra a sulira szeretnék menni, ahol ő tanul, szóval akár ezzel kapcsolatban is érdeklődhetnék. Csak az a baj, hogy nincs közös ismerősünk sem, így pedig nem tudom, hogyan közelíthetném meg. Ha bejelölöm, lehet, h vissza se igazol. De ha írok, akkor pedig nem biztos, hogy megkapja, mivel csak az egyébbe fog menni, arról meg nem kap értesítést. Tudom, hogy nem ez lenne az ideális módja a megismerkedésnek, de máshogy nem tudnám felvenni vele a kapcsolatot.

Ti mit csinálnátok a helyemben? Szerintetek visszaigazolna? Vagy ha írok ismeretlenként, akkor észrevenné? Mit csináljak?

2013. dec. 25. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér, jelöld be.

A helyes lányokat meg egyébként visszaigazolják.:)

2013. dec. 25. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
írj rám..tuti a siker ráta.. nem tuasítalak vissza:D
2013. dec. 25. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed, de ha tényleg akarod bejelölöd és érdeklődsz. De inkább várni a sült galambra, hogy legyen egy kézzelfoghatóbb ürügy szerintem hülyeség, mert addig bármi történhet. Ha összejön, akkor jól döntöttél, ha nem, akkor is dob az önbizalmadon a szitu, hogy egy ilyet be mertél vállalni, még ha le is pattint.
2013. dec. 25. 22:38
 4/6 anonim ***** válasza:
jelöld be, valószínűleg vissza fog jelölni
2013. dec. 25. 22:42
 5/6 anonim válasza:
Először mindenképp jelöld be. Ha nem jelöl vissza, nem éri meg az azutáni erőfeszítést. Ha visszajelöl, akkor ne írj rá azonnal. Legyél türelmes, várd meg a megfelelő pillanatot, és mivel van témád, innentől menni fog, mint a karikacsapás. Ha esetleg azt tapasztalnád, hogy nem érdekled, ha az az érzés támad benned, mintha zavarná, hogy ráírtál, akkor hagyd békén egy idejig. A legfontosabb, hogy légy türelmes. Menni fog? :).
2013. dec. 25. 22:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a jótanácsokat! :)
2013. dec. 25. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!