Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 28 éves férfi vagyok, de szüleimmel élek, akkor van esély komoly kapcsolatra?
Semmit nem számít. Elvégre (szerintem legalábbis) egy valóban komoly kapcsolat nem ott kezdődik, hogy egyből összeköltöznek a felek. Én biztosan nem bútoroznék össze pár hét járás után senkivel sem.
Szóval miért zárná ki a komoly kapcsolatot a szülőkkel élés? Majd ha valóban komolyra fordul a dolog akkor a KÉT FÉL közösen megtervezheti, hogy összeköltöznek. Akkor van baj, ha valamelyik ezt nem akarja...
" a szüleim szívesen kozoskodnenek a párommal a házon."
Annak idején mikor az én szüleim fiatalok voltak, ők is így gondolkodtak. Nagy volt a ház ezért a szülőkkel laktak.
Ott is a szülők találták ki, hogy a fiatalok "nehogy már panelba menjenek" (akkor építettek egy csomó panelházat)! Meg is lett az eredménye! Állandó konfliktus volt az idősebbek és a fiatalok között, pedig külön házrészben laktak! A vége az lett, hogy szinte menekülni kellett a fiataloknak, és építkezésbe fogtak! Már a félkész házba beköltöztek, csak hogy magukban lehessenek!
Szóval mondani könnyű, hogy majd szívesen közösködnek a pároddal, de ezt napi szinten az év 365 napján végigvinni konfliktusok nélkül szinte lehetetlen. Mindig éreztetve lesz a párodon, hogy az nem az ő háza, még ha ezt senki sem mondja ki, akkor is! Én ezt családi tapasztalatból mondom!
Van egy nagy probléma: attól, hogy rád hagyják a házat, még ők ott fognak lakni és valószínűleg haszonélveszeti jogról nem mondanak le.
Így viszont csak akkor működhet a dolog, ha teljesen elkülönített a te lakrészed, azaz: külön bejárat, vagy konyha, spejz, fürdőszoba. Tehát nem kell minden nap őseiddel találkozni.
Ha ez nem megoldható, akkor is lehet ismerkedni, de készülj rá, hogy amint alakul a kapcsolat, költöznöd kell albiba.
Akinek nincs hol laknia vagy nagyon szegény és alig telik albérletre olyan talán.
De épeszű nő nem akar örökké anyosekkal lakni.
Soha nem költöznék olyan pasihoz aki a szüleivel lakik!
10ből 1 amikor anyós - após puszipajtás a barátnővel...
Ez szerintem nem egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!