Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 28 éves férfi vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 28 éves férfi vagyok, de szüleimmel élek, akkor van esély komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Jól szitualt családból származom, a szüleim rám hagyják a házat, ha lesz családom. De addig is nem szeretnék elmenni innen sehova, minden pénzt próbálok megspórolni, a szüleim szívesen kozoskodnenek a párommal a házon. Van kocsim, elég jó munkahelyem, és itthon színvonalas életet elhetek. Nők, nektek mi erről a véleményetek? Férfiak, szerintetek ilyen szituban csak a pénzemre hajtanának a nők, vagy van esély komoly kapcsolatra is?

2021. nov. 22. 10:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Kb hasonló helyzetben vagyok én is. 31F/szűz (vond le a következeteést) :D
2021. nov. 22. 10:40
 2/24 anonim ***** válasza:
77%
A szüleid még élhetnek 20-30 évet vagy bár mennyit is sose tudni.
2021. nov. 22. 10:40
 3/24 anonim ***** válasza:
77%
Szoval erre ne alapoz.
2021. nov. 22. 10:42
 4/24 anonim ***** válasza:
a ki mire hajt, az attól függ hogy mi az amire tereled az ismerkedés alatt a témát, ha arról beszélsz milyen jó életed van akkor sok pontot feltornázhatsz de vajon a valódi személyed mennyit jelenthet ilyenkor..
2021. nov. 22. 10:43
 5/24 anonim ***** válasza:
78%

Semmit nem számít. Elvégre (szerintem legalábbis) egy valóban komoly kapcsolat nem ott kezdődik, hogy egyből összeköltöznek a felek. Én biztosan nem bútoroznék össze pár hét járás után senkivel sem.

Szóval miért zárná ki a komoly kapcsolatot a szülőkkel élés? Majd ha valóban komolyra fordul a dolog akkor a KÉT FÉL közösen megtervezheti, hogy összeköltöznek. Akkor van baj, ha valamelyik ezt nem akarja...

2021. nov. 22. 10:51
 6/24 anonim ***** válasza:
92%

" a szüleim szívesen kozoskodnenek a párommal a házon."

Annak idején mikor az én szüleim fiatalok voltak, ők is így gondolkodtak. Nagy volt a ház ezért a szülőkkel laktak.

Ott is a szülők találták ki, hogy a fiatalok "nehogy már panelba menjenek" (akkor építettek egy csomó panelházat)! Meg is lett az eredménye! Állandó konfliktus volt az idősebbek és a fiatalok között, pedig külön házrészben laktak! A vége az lett, hogy szinte menekülni kellett a fiataloknak, és építkezésbe fogtak! Már a félkész házba beköltöztek, csak hogy magukban lehessenek!

Szóval mondani könnyű, hogy majd szívesen közösködnek a pároddal, de ezt napi szinten az év 365 napján végigvinni konfliktusok nélkül szinte lehetetlen. Mindig éreztetve lesz a párodon, hogy az nem az ő háza, még ha ezt senki sem mondja ki, akkor is! Én ezt családi tapasztalatból mondom!

2021. nov. 22. 11:09
 7/24 anonim ***** válasza:
90%

Van egy nagy probléma: attól, hogy rád hagyják a házat, még ők ott fognak lakni és valószínűleg haszonélveszeti jogról nem mondanak le.

Így viszont csak akkor működhet a dolog, ha teljesen elkülönített a te lakrészed, azaz: külön bejárat, vagy konyha, spejz, fürdőszoba. Tehát nem kell minden nap őseiddel találkozni.

Ha ez nem megoldható, akkor is lehet ismerkedni, de készülj rá, hogy amint alakul a kapcsolat, költöznöd kell albiba.

2021. nov. 22. 11:14
 8/24 A kérdező kommentje:
Akkor manapság már nem lehet olyan nőt találni, aki belemenne egy ilyen szituba?
2021. nov. 22. 11:23
 9/24 anonim ***** válasza:
61%

Akinek nincs hol laknia vagy nagyon szegény és alig telik albérletre olyan talán.

De épeszű nő nem akar örökké anyosekkal lakni.

2021. nov. 22. 11:26
 10/24 anonim ***** válasza:
60%

Soha nem költöznék olyan pasihoz aki a szüleivel lakik!

10ből 1 amikor anyós - após puszipajtás a barátnővel...

Ez szerintem nem egészséges

2021. nov. 22. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!