Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza ha komoly kapcsolatról van szó? Előbb legyek szerelmes és csak utána járjak vele, vagy majd ha járok vele szerelmes leszek?
Komoly kapcsolatot szeretnék.
Két ismerősömmel is beszéltem, akik idősebbek és tapasztaltabbak nálam.
Az egyik azt mondta, hogy csak olyanal járjak akibe szerelmes vagyok.
A másik meg azt mondta, hogy majd ha járok valakivel, akkor leszek szerelmes belé. Addig nem érezhetek szerelmet, csak "tetszik" nekem a másik.
Szerintetek melyiknek van igaza?
Előbb legyél szerelmes utána járjál vele, ha ennyire leegyszerűsíted.
Az ismerkedési fázisban eldől, hogy szerelmes leszel e vagy sem.
Eleve ez a "járás" dolog is mindenkinél mást takar. Egyesek már azt is járásnak tartják ha randizgatnak. Van aki azt ismerkedésnek tekinti (én pl utóbbiba tartozom).
Szerintem felesleges túlagyalni. Hallgass a megérzéseidre és aszerint cselekedj és élj.
Előbb ismerkedni kell. Ha nem ismersz valakit, akkor szerelmes sem lehetsz.
Ez úgy indul, hogy van egy kölcsönös vonzalom. Sokan ezt is szerelemnek nevezik.
Azt gondolom, ebben nincs egyetemes igazság, amit megnehezít az is, hogy a szerelem mindenkinek mást jelent.
Nekem a szerelem az az érzés, amikor úgy érzem, megtaláltam a lelkitársam. Ehhez nekem nem kellenek hónapok, elég pár óra, nem is történik meg túl gyakran. Innentől kezdve minden randizgatás inkább illendőségi meg óvatossági kör számomra, és járás akkor lesz belőle, ha mélyül az érzés. Ha ez nincs meg szinte azonnal, akkor soha nem is jön meg, nem lesz sem fizikai, sem lelki vonzalom, így nekem abszolút nem opció ez az előbb járni, utána beleszeretni.
De szerintem ez tipikusan az a kérdés, amiben nem szabad másokra hallgatni. Neked kell tudnod, vagy neked kell megismerned magadat eléggé ahhoz, hogy tudd, hogyan működsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!