Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 5 éve nem volt komoly kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 éve nem volt komoly kapcsolata, most lehet mégis szerelmes?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerkedek egy fiúval, az első perctől nagyon nagy az összhang köztünk. Még csak találkozgatunk, nem volt semmi, csók sem, de beszéltünk róla, hogy milyen nagy hatással van ránk a másik, elmondta, hogy nagyon érdeklem, nagyon jól érzi magát velem stb. és elég közel engedett magához, a családi dolgairól is mesélt stb., rengeteget beszélgetünk, úgy látom tényleg minden érdekli velem kapcsolatban. Időközben kiderült, mikor rákérdeztem, hogy már 5 éve nem volt hosszú kapcsolata,előtte viszont egy 4 éves kapcsolata volt. Az 5 év alatt csak 1-1 hónapos barátnői voltak. Kérdeztem, miért, azt mondta, nem akart komolyabb kapcsolatot. Engem szinte minden nap keres, már az elejétől kezdve mondogatja, hogy szeret velem lenni, és úgy néz rám...csillog a szeme. Úgy látom, erős érzelmeket táplál irántam, de fogalmam sincs, mit akar. Nem akarok egy újabb 1 hónapos kapcsolat lenni a számára.

25/L , ő 25/F

2020. okt. 4. 17:47
 1/1 anonim ***** válasza:
77%
Arra nem gondoltál esetleg, hogy csak kamuzik, hogy ne tartsd full pancsernek az miatt, hogy 25 éves koráig nem volt senkije? Amúgy ennyi idő után biztos hogy az első olyan lányba könnyen bele szeret az ember akivel van kölcsönös szimpátia, esetleg vonzalom. Adj neki egy esélyt, lehet életed párját találtad meg benne, nem tudhatod.
2020. okt. 4. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!