Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki talált már itt partnert? Hiába vagyok normális, csak kamus, hitegető, elmeroggyant nővel (vagy annak hazudó férfival) akad kapcsolat. 34 f
Egyik nemben sem lehet találni értelmes, fogalmazni tudó, témák iránt érdeklődő embereket.
Sem beszélgetésre, sem barátkozásra, sem egyébre.
Sírni azt tud mindenki,de válaszolni, esetleg emailre menni, találkozni, azt nem. Még meg is sértődik,ha ötletként felvetem. Eltűnik ,gondolom tilt is.Vagy leregel.
Aztán két nap múlva kezdi elölről. Az ilyennek nem lesz így normális emberi kapcsolata, de meg is érdemli.
Párt én sem találtam innen. Ezen a nicken csak pár napja vagyok fent. Előző nicken voltak részeredmények. Legnagyobb sikerem akkor volt, amikor tavaly sikerült fél évnyi beszélgetés után randira hívni egy lányt. Minden okés volt, jól is éreztük magunkat. Elsőn kajáldában voltunk, azután elmentünk a pécsi tv-toronyba. Ott csattant el az első csók. Második talin étterembe mentünk, körbejártuk a várost, UNO-ztunk a kocsi hátsó ülésén. Plusz hosszan csókolóztunk. Sajna nem lett több mert mamlasz voltam szállást foglalni, plusz egy másik fazon lefektette. Két végén égette. :D
Egy másik alkalommal tali nem volt, de tavaly Decemberben megismertem egy 24 éves nőt és nagyon jó barátok lettünk mai napig. Plusz további egy barát barátnő lett innen.
Összességében lehetséges ismerkedni itt is, semmiféle nehézség nincs ebben. Sokmindenről tudok és lehet is velem beszélgetni. Sokat kell hozzá gépelni, állást foglalni a közös falon a kérdéseknél, hogy a nők megismerjék a gondolkodásodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!