Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülőként hol érdemes ismerkedni?
Figyelt kérdés
30-as éveim közepén járó 2 gyerekes elvált apa vagyok. Szeretnék hozzám hasonló korú nőkkel ismerkedni, hosszútávú kapcsolat céljából. Valószínűleg kisebb az esélye, hogy egy gyermektelen nő rögtön olyannal akarná leélni az életét, aki kapásból hozza magával egy exfeleség 2 gyerekét, és igazából nekem is szimpatikusabb ha valakinek már van gyereke, aki már bizonyítottan családcentrikus anya típus. Egy hozzám hasonló cipőben járó, elvált nő már tapssztalt a házasság és párkapcsolat terén, ismerjük a buktatókat és hogy mire kell figyelni. Továbbá az a tény, hogy már volt házas és vannak gyerekei, azt bizonyítja kiélte már magát és egyszer már képes volt megállapodni. Szóval szeretnék 30-as hozzám hasonló sorsú nőkkel ismerkedni, akik vállalkoznának rá szívesen, hogy akár 2 fél csonka családból kovácsoljanak egyet. Sajna a gyerekek miatt nincs olyan sok időm és lehetőségem kimozdulni, bár szerencsére az, hogy home-office-ból dolgozhatok ad némi szabadságot. Szerintetek hol lenne érdemes ismerkedni?2021. nov. 21. 15:25
12/19 A kérdező kommentje:
#9 Igen, ezt tapasztaltam én is. Te hol próbálkozol, vagy inkább feladtad aztán ha jön valaki, örülsz neki, ha meg nem, hát akkor nem?
2021. nov. 21. 15:51
13/19 A kérdező kommentje:
#11 Budapest
2021. nov. 21. 15:52
14/19 anonim válasza:
En is budapesti vagyok, egy gyerekkel. Én sem tudom, hol és hogy kezdjek bele az ismerkedésbe.
15/19 anonim válasza:
Netes fórumokon, például filmes, könyves oldalakon (Kritikus Tömeg, Moly, Snitt stb).
Jógaórán (sok szingli nő!), kirándulócsoportban, filmklubban.
Templomban, imakörben, szektában, buddhista közösségben.
Kocsmában, koncerten, lóversenyen.
Politikai aktivistaként, önkéntesként, jogvédőként.
16/19 anonim válasza:
Veled vannak a gyerekek? Mert akkor konkrétan sehol, mivel a gyerekek minden időt és energiát lekötnek. Ha a volt feleségednél vannak, akkor nagyjából mindenhol. Férfiaknál a korhatár olyan 45 év, addig kapós lehetsz. Utána kuka, maradnak a hobbik.
17/19 anonim válasza:
9-es válaszoló vagyok.
Társkeresőn próbálkoztam, nem sok sikerrel. Most már úgy vagyok vele, ha jön a szerelem akkor jön.
18/19 anonim válasza:
# Képcsere a kérdezővel már megvolt? Majd meséljetek. :)
19/19 anonim válasza:
A legnagyobb esélyed a gyerekeken keresztül lenne - tehát ovis, sulis szülőtársak, szakkörökön, sportkörökön, stb. Biztos lehetsz benne, hogy rengeteg elvált anyuka van és már megvan a közös pont, találkozási lehetőség, közelség, amit egy társkeresős ismerkedés során borzasztóan nehéz lenne összehangolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!