Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes gazdag férfiakkal ismerkedni?
Eddig a szívem követtem és sorozatosan csalódtam. Annyira kiábrándultam az együttélésből és a párkapcsolatokból hogy úgy érzem legszívesebben keresnék egy gazdag férjet, hozzámennék és gondtalan lenne az életem. Cserébe nem várnék el semmit, nem várnék el szerelmet és lelkizést. Nem érdekel már az őszinteség és nem tudok komolyan venni már senkit, akkor legalább legyen gondtalan életem anyagilag.
30 éves szerintem szép, csinos, tanult, elfogadható egzisztenciális háttérrel megáldott de nagyon kiábrándult nő vagyok.
A logikád alapján a fél vesédet is eladhatnád és veszel belőle egy autót. Csak itt az egész testedet, életedet bocsájtod áruba. Ámbátor +/- 1 még egy golddigger a sok millió között a világban már nem oszt, nem szoroz. A te dolgod ha neked ennyire a pénz a legfontosabb az életben.
Sőt beállhatsz k.rvának is akkor legalább azonnal pénzt keresel, nem kell kajtatnod és várnod a valóban pénzes szponzorra amire az összes többi golddigger is versenyez.
30 évesen már talán kicsit késő. A gazdagok a 18-24 korosztályból válogatnak, ahol feszes, cuki, kalandvágyó lányokból áll a felhozatal, nem kiégett öregedő lelki sérültekből.
30 évesen a mainstream opció, hogy kaparsz az elvált 40eseknél.
Szerintem diggernek màr öreg vagy. Az, hogy 30évesen ezek a tapasztalataid, az meg inkàbb valamiféle elvetemült gondolkodàsból adódik.
A fentiekkel egyet értve: van baj a toronyban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!