Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes gazdag férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes gazdag férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Eddig a szívem követtem és sorozatosan csalódtam. Annyira kiábrándultam az együttélésből és a párkapcsolatokból hogy úgy érzem legszívesebben keresnék egy gazdag férjet, hozzámennék és gondtalan lenne az életem. Cserébe nem várnék el semmit, nem várnék el szerelmet és lelkizést. Nem érdekel már az őszinteség és nem tudok komolyan venni már senkit, akkor legalább legyen gondtalan életem anyagilag.

30 éves szerintem szép, csinos, tanult, elfogadható egzisztenciális háttérrel megáldott de nagyon kiábrándult nő vagyok.

2021. okt. 29. 00:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%

A logikád alapján a fél vesédet is eladhatnád és veszel belőle egy autót. Csak itt az egész testedet, életedet bocsájtod áruba. Ámbátor +/- 1 még egy golddigger a sok millió között a világban már nem oszt, nem szoroz. A te dolgod ha neked ennyire a pénz a legfontosabb az életben.

Sőt beállhatsz k.rvának is akkor legalább azonnal pénzt keresel, nem kell kajtatnod és várnod a valóban pénzes szponzorra amire az összes többi golddigger is versenyez.

2021. okt. 29. 01:09
 2/17 anonim ***** válasza:
50%

30 évesen már talán kicsit késő. A gazdagok a 18-24 korosztályból válogatnak, ahol feszes, cuki, kalandvágyó lányokból áll a felhozatal, nem kiégett öregedő lelki sérültekből.

30 évesen a mainstream opció, hogy kaparsz az elvált 40eseknél.

2021. okt. 29. 01:44
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
trollkerdes?? kiabrandult embernek nem jut estebe ilyen, plane nem olyannak, akinek van egzisztenciaja.
2021. okt. 29. 01:59
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Ez neked hogy hozna gondtalan életet? Ha az illetővel egy értelmes mondatot nem tudsz váltani, szar az ágyban, de napi 2x akarja, úgy hogy még csak nem is vonzódsz hozzá, sőt akár undorodsz, attól boldog lennél?
2021. okt. 29. 02:24
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
30 eves vagy es ugy tunik mar feladtad... Erre most mit mondjak, azt csinalsz amit akarsz
2021. okt. 29. 05:06
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
"Cserébe nem várnék el semmit" Ja, csak azt felejtetted el, hogy a gazdag majom elvárna dolgokat a pénzéért cserébe. Napi 2x le kéne pippantani, lesni a ronda pofáját, meg a többi gusztustanság. Na akkor lennél csak igazán kiábrándult. De hajrá, sok szerencsét, nem te leszel az első kitartott maca.
2021. okt. 29. 05:34
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Mi köze az anyagi helyzetnek a csalódásaidhoz? Van baj az emeleten.
2021. okt. 29. 06:15
 8/17 Noren1989 ***** válasza:
49%

Szerintem diggernek màr öreg vagy. Az, hogy 30évesen ezek a tapasztalataid, az meg inkàbb valamiféle elvetemült gondolkodàsból adódik.

A fentiekkel egyet értve: van baj a toronyban.

2021. okt. 29. 07:29
 9/17 anonim ***** válasza:
78%
Megesik hogy a szegenyebb bőven tobbet ad a gazdag meg smucig es semmit nem haladsz vele max vebdég lehetsz nala de ha vége egy bőrönddel mész el tole csak amivel mentel.
2021. okt. 29. 07:49
 10/17 anonim ***** válasza:
96%
Azt hiszem, értem, miért csalódtál eddig annyit.
2021. okt. 29. 08:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!