Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes gazdag férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes gazdag férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Eddig a szívem követtem és sorozatosan csalódtam. Annyira kiábrándultam az együttélésből és a párkapcsolatokból hogy úgy érzem legszívesebben keresnék egy gazdag férjet, hozzámennék és gondtalan lenne az életem. Cserébe nem várnék el semmit, nem várnék el szerelmet és lelkizést. Nem érdekel már az őszinteség és nem tudok komolyan venni már senkit, akkor legalább legyen gondtalan életem anyagilag.

30 éves szerintem szép, csinos, tanult, elfogadható egzisztenciális háttérrel megáldott de nagyon kiábrándult nő vagyok.

2021. okt. 29. 00:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És szted ki tartana el csak azért mert létezel?
2021. okt. 29. 08:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, elfogadható egzisztenciális háttered van. Akkor miért nem maradsz inkább egyedül? Ha összejönnél egy gazdaggal, ugyanúgy semmibe nézne és még csalódottabb lennél és nem akarlak megsérteni, de a gazdag palik nem a te korosztályodat keresik, hanem a 20-25 éveseket.
2021. okt. 29. 09:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Mészárosné akarsz lenni? Elviselnél egy taszító, gusztustalan vén kecskét csak azért, hogy ne legyél egyedül meg mert pénze van? Hát sok sikert. 🤦‍♀️
2021. okt. 29. 09:09
 14/17 anonim ***** válasza:
A boldogság és szerelem nem korhoz kötőtt, hanem nyitottsághoz. Érezd jól magad, ismerkedj mindenhol és előbb utóbb ragad melléd vk.
2021. okt. 29. 09:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha van jó egzisztenciád, miért van szükséged gazdag férjre?
2021. okt. 29. 10:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Esélyed sincs gazdag férfinál maximum ha iszonyatosan kövér és minimum 50-60 éves...és persze akkoris csak az egyik ágyasa lennél a 10-ből...

Hajrá!

2021. okt. 29. 10:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Alkalmi érdekelne? Szexelnél egy jót? 36F
2021. okt. 30. 07:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!