Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes ismerkedni 25 és 30 év között?
Nem rég ért véget egy elég hosszú kapcsolatom. Az egyetemi évek alatt ismerkedtünk meg és az egy teljesen más időszak volt. Jelenleg már élem a felnőttek életét, dolgozok és nem igazán szoktam bulizni járni.
A kérdés arra irányulna, hogy hol érdemes ismerkedni 25 és 30 közötti hölgyekkel? A Tinder alkalmazás kizárt, mert hiába viszonylag pozitív tapasztalatokkal rendelkezek (2 hosszú kapcsolat) nem szeretnék ott ismerkedni, mert elvész a varázsa a dolgoknak, a buli pedig kizárt, mert oda nem feltétlen ismerkedni járnak az emberek.
Elsősorban hölgyek válaszára lennék kíváncsi, hogy ti hova szoktatok járni, ahol egyben szívesen ismerkedtek, elfogadnátok mások közeledését?
Természetesen srácok ti is írhattok, hogy ebben az időszakban ti hogyan oldottátok meg a párkeresést.
F/26
Én szeretek itt ismerkedni. Nem a szexualitás témakörben, hanem olyan témákban ahol kicsit komolyabban az emberek. Én is dolgozni járok, bulikba nem járok, így szeretek neten beszélgetve ismerkedni, mert én is bátrabban megnyílok ilyen formában :)
L25
Én visszajárok sokszor az egyetemre munka után délután, este felé. Nem tudom hova jártál, de a mi egyetemünknek van egy hatalmas főépülete, ahol található a könyvtár, nagy előadótermek, közösségi tér, büfé, ingyen használható számítógépek, stb. Mindig több száz ember lézeng ott. Elmegyek oda olvasni, járkálni, beülök, stb és néha van olyan csaj, akin látom tetszem neki, akit meg tudok szólítani ott és tudunk beszélgetni. Iszonyú jól ki van találva!
27/F
Innen én is megismertem pár embert, bár kapcsolatot nem találtam.
A Tinder nekem nem opció, v.szeg ronda vagyok, másfél év alatt volt összesen talán 30-40 matchem, mostanában meg nem is húznak jobbra.
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!