Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülőként hol érdemes ismerkedni?
Ha gazdag pasi kell, tinder, puncs, elittárs.
ha a normál melós droid akkor meg bármelyik társkereső megteszi.
Kapsz majd napi 100 levelet.
Ebből 99 megakar reszelni, a maradék meg olyan lesz, amit a cirkuszban se mutogatna senki, mert visítva futna ki minden gyerek.
Ne zavarjon, hogy férfi a kérdező...
#2 Ha a "30-as éveim közepén járó 2 gyerekes elvált apa vagyok" rész nem tette volna világossá, vagy hogy minimum 4x leírtam az általam preferált potenciális párral kapcsolatban, hogy "nő", akkor leírom mégegyszer. Én vagyok a férfi aki nőt keres.
#1 Ez meg sem fordult a fejemben, ismerem ezt a közösséget
Mondanám, hogy az online társkereső erre lett kitalálva, de tudjuk, hogy azokat sikerült lepusztítani. Mondjuk ha nagyon sok időd van, még több türelmed, és jól bírod az elutasítást, akkor tudom ajánlani (és a telefonmarketinget neked találták ki!).
Esetleg fb csoportokban, ahol kötetlenül tudsz beszélgetni, és át tudtok menni privátba.
Ismerősökön keresztül: biztos szívesen bemutatnak az elvált nőismerőseiknek. Ez eleve egy erős szűrő, ha jól ismernek.
Munkahelyen, szülői értekezleten, játszón, stb. Igazából bárhol, ahol nőkkel lehet beszélgetni. Maximum egy kis puhatolózás után kiderül, hogy nem pálya. De ezt meg sehol se tudod kikerülni.
Legrosszabb esetben látványos jegygyűrűt húzol, és elkezded mondani, hogy a feleséged felszedett 10 kilót, ezért nincs szex. Rejtélyes módon ez úgy vonz egyes nőket, mint méhet a méz.
Elég nehéz két gyerekkel ismerkedni.
Szintén hasonló helyzetben vagyok, 33 éves nő vagyok 2 gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!