Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált szülőként hol érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált szülőként hol érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés
30-as éveim közepén járó 2 gyerekes elvált apa vagyok. Szeretnék hozzám hasonló korú nőkkel ismerkedni, hosszútávú kapcsolat céljából. Valószínűleg kisebb az esélye, hogy egy gyermektelen nő rögtön olyannal akarná leélni az életét, aki kapásból hozza magával egy exfeleség 2 gyerekét, és igazából nekem is szimpatikusabb ha valakinek már van gyereke, aki már bizonyítottan családcentrikus anya típus. Egy hozzám hasonló cipőben járó, elvált nő már tapssztalt a házasság és párkapcsolat terén, ismerjük a buktatókat és hogy mire kell figyelni. Továbbá az a tény, hogy már volt házas és vannak gyerekei, azt bizonyítja kiélte már magát és egyszer már képes volt megállapodni. Szóval szeretnék 30-as hozzám hasonló sorsú nőkkel ismerkedni, akik vállalkoznának rá szívesen, hogy akár 2 fél csonka családból kovácsoljanak egyet. Sajna a gyerekek miatt nincs olyan sok időm és lehetőségem kimozdulni, bár szerencsére az, hogy home-office-ból dolgozhatok ad némi szabadságot. Szerintetek hol lenne érdemes ismerkedni?

2021. nov. 21. 15:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ne itt.
2021. nov. 21. 15:28
 2/19 anonim ***** válasza:
10%

Ha gazdag pasi kell, tinder, puncs, elittárs.

ha a normál melós droid akkor meg bármelyik társkereső megteszi.

Kapsz majd napi 100 levelet.

Ebből 99 megakar reszelni, a maradék meg olyan lesz, amit a cirkuszban se mutogatna senki, mert visítva futna ki minden gyerek.

2021. nov. 21. 15:29
 3/19 anonim ***** válasza:
95%

Ne zavarjon, hogy férfi a kérdező...

2021. nov. 21. 15:31
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
#2 férfi a kérdező 😏
2021. nov. 21. 15:31
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
A kölkökkel a legkönnyebb ismerkedni. Gyakorlatilag bárhol lehet. Autómosó, Tesco pénztár.....stb
2021. nov. 21. 15:33
 6/19 A kérdező kommentje:

#2 Ha a "30-as éveim közepén járó 2 gyerekes elvált apa vagyok" rész nem tette volna világossá, vagy hogy minimum 4x leírtam az általam preferált potenciális párral kapcsolatban, hogy "nő", akkor leírom mégegyszer. Én vagyok a férfi aki nőt keres.

#1 Ez meg sem fordult a fejemben, ismerem ezt a közösséget

2021. nov. 21. 15:34
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondanám, hogy az online társkereső erre lett kitalálva, de tudjuk, hogy azokat sikerült lepusztítani. Mondjuk ha nagyon sok időd van, még több türelmed, és jól bírod az elutasítást, akkor tudom ajánlani (és a telefonmarketinget neked találták ki!).

Esetleg fb csoportokban, ahol kötetlenül tudsz beszélgetni, és át tudtok menni privátba.

Ismerősökön keresztül: biztos szívesen bemutatnak az elvált nőismerőseiknek. Ez eleve egy erős szűrő, ha jól ismernek.

Munkahelyen, szülői értekezleten, játszón, stb. Igazából bárhol, ahol nőkkel lehet beszélgetni. Maximum egy kis puhatolózás után kiderül, hogy nem pálya. De ezt meg sehol se tudod kikerülni.

Legrosszabb esetben látványos jegygyűrűt húzol, és elkezded mondani, hogy a feleséged felszedett 10 kilót, ezért nincs szex. Rejtélyes módon ez úgy vonz egyes nőket, mint méhet a méz.

2021. nov. 21. 15:46
 8/19 anonim ***** válasza:
29%
Ha ismered ezt a közösséget, és ilyen a véleményed róluk, akkor miért tőlük vársz alternatívát?
2021. nov. 21. 15:47
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Elég nehéz két gyerekkel ismerkedni.

Szintén hasonló helyzetben vagyok, 33 éves nő vagyok 2 gyerekkel.

2021. nov. 21. 15:49
 10/19 A kérdező kommentje:
#8 Nem a következő feleségem várom tőlük csak pár tippet.
2021. nov. 21. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!