Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chad már nem kell a nőknek többé?
Figyelt kérdés
A youtube tele van ilyen Tinder experiment videókkal. Ebben például kigyúrt Chadek simpelnek Tinderen egy 60 éves özvegyasszonyt.
Tegnap kimentem az utcára megnézni, hogy milyen férfiak sétálnak nőkkel és 90% -uk szemüveges nerd nyomorék volt.
Chad már nem kell és a jövő a nerd animés csávó,
2021. nov. 21. 13:09
1/53 A kérdező kommentje:
Igazából gyerekként én is ilyen voltam csak aztán fejlesztettem magamat és kijöttem az animék világából.
2021. nov. 21. 13:12
2/53 anonim válasza:
"90% -uk szemüveges nerd nyomorék volt."
Akkor az incelek mi a fenéért hisztiznek, hogy nem találnak csajt? Mert hát nyilván nincs chad kinézetük.
3/53 anonim válasza:
A Chad soha nem megy ki a divatból. A Chad örök és elpusztíthatatlan.
Chad
4/53 anonim válasza:
Magyarország egyáltalán nem mérvadó, itt a férfiak 95%-a ilyen ocsmány alkoholista/drogos gopnyik szintű kinézettel rendelkezik.
5/53 anonim válasza:
Én női chad vagyok. Na akkor most mi van? Elássam magam vagy se?
6/53 A kérdező kommentje:
Nekem Chad állkapcsom van, de a legsikeresebb képem online eddig egy füvezős beállott arccal.
2021. nov. 21. 13:26
7/53 A kérdező kommentje:
Persze az incelsorsból ez nem ment ki
2021. nov. 21. 13:27
8/53 anonim válasza:
Kérnék egy "Magyar - incel" tolmácsot!
10/53 anonim válasza:
"Már"? Szerinted mi változott ~5 évvel ezelőtthöz képest, amikor ez a chad hülyeség köztudatba került? Esetleg elképzelhető, hogy az emberi érzelmek bonyolultabbak annál, hogy "minden nőnek chad kell" vagy "nem kell már a nőknek többé chad"? Van akinek a kigyúrt pasi kell, van akinek nem. Van aki azt hiszi, hogy alfahím típusú pasik jönnek be neki, de aztán beleszeret egy 60 kilós nördbe és vele lesz boldog. Van akinek tutyimutyi pasik után tényleg kéne egy határozott férfi. Nők millióit sosem fogod tudni egységesen "megfejteni"... felesleges is próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!