Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek számít a farok méret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek számít a farok méret?

Figyelt kérdés

Társkeresési gondom van a félelmem miatt. Sajnos csak 11 cm. Lehet így normális, szép , csinos vékony barátnőm ezzel az adottságokkal?

Nem akarom a külső/ belső elvárásaimat leadni csak azért mert kisméretű vagyok. Csak hát eddig (29 éves vagyok) úgy nézz ki nem nagyon várnak tárt karokkal. Őszinte szoktam lenni a randi partnerekkel (nem az első randin) és mindenki offolt.

2021. nov. 20. 10:36
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%
tedd fel az egymilliomodik ilyen kerdest is, hajra..
2021. nov. 20. 10:37
 2/32 anonim ***** válasza:
68%
Amíg egyik irányba se szélsőség, illetve hajlandó másképp is kielégíteni (kéz, száj), addig nem fontos.
2021. nov. 20. 10:41
 3/32 anonim ***** válasza:
36%

Nekem igen. De amig nem voltam olyannal addig jó volt a szex mással is.

De miota nagyf.rku pasival voltam aztán a következo barátom is olyan, azota már nem lennék a korabbi exekkel semmiképpen.

"Amig nem tudod, nem tapasztaltad meg, hogy Valóban mi a jó, addig azt hiszed, hogy az amiben vagy es nem is vágysz másra"

2021. nov. 20. 10:50
 4/32 anonim ***** válasza:
11%
Szoval kezdj tapasztalatlanabb csajokkal. Azoknak a f.s szex is jo szerelembol es le nem cserélnének.
2021. nov. 20. 10:51
 5/32 anonim ***** válasza:
22%
#4: Még elhiszi, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon?
2021. nov. 20. 10:58
 6/32 anonim ***** válasza:
93%

Azért annyira meghallgatnék egy ilyen beszélgetést :D Figyu Julcsa ez a 3. randink és én úgy érzem tartozom egy vallomással. A farkam kisebb, mint egy átlag grafit ceruza, de te ugye így is szeretni fogsz? 🥺

Volt olyan fiúm, aki előadott valami hasonlót. Soha nem jutottunk el a szexi, részben pont azért mert mindenben is folyton bizonytalan volt, amivel teljesen megölte bennem a vágyat. De ezt a bizonyos beszélgetésünket azóta is emlegetem, persze, nevesítés nélkül, mert annyira kellemetlen volt.

Békésen sétáltunk a többedik randin, mikor elkezdte fejtegetni, hogy ő átlag méret, mert lemérte és 15 cm tőtől a makkig, ami teljesen normális, de mivel a hasi hája rá lóg, meg hát ott a farka körül is van, ezért optikailag kisebbnek tűnik, de bármikor le lehet mérni, mert ha kicsit benyomja a vonalzót a hájba, simán látható, hogy ő normál méret.

Eskü ott helyben legszívesebben eltüntem volna a föld színéről, csak ezt ne kelljen hallgatnom.

Szóval, a helyedben nem csinálnám többet a nagy vallomást. Nem tudom mi ennél lelombozóbb van a világon.

2021. nov. 20. 10:59
 7/32 A kérdező kommentje:

Nagyon szánalmas lehetett az a fiú. Megértem hogy annyi is lett részedről.

2021. nov. 20. 11:04
 8/32 anonim ***** válasza:
37%
5# pontosan!:D
2021. nov. 20. 11:08
 9/32 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem akik még nem voltak több nővel, vagy eggyel sem azoknak ez a mániája.. Ha valakinek kicsi is a cerkája de volt nővel az már tudja, hogyan kell megérinteni valakit és az egész magától jön, de akik görcsösen próbálják a száraz pinába bele dugni a farkukat azok nővel tuti nem voltak még .
2021. nov. 20. 11:08
 10/32 anonim ***** válasza:
80%

Utánam pár évvel tálat párt, idén házasodtak, szóval, végül gondolom kinőtte az ilyesmit. De ott és akkor valóban szánalmas volt.

És bennem mindig ő idéződik fel az ilyen kérdések kapcsán.

Kar azt fejtegetni egy nőnek, hogy mekkora vagy. Majd meglátja. Arról nem is beszélve, hogy, ha szerelmes lesz és amúgy jó vagy az ágyban, akkor a cerka méret nagyon sok nőnek nem fog számítani.

Párom ugyan nem kis méret, de ő azon aggódott eleinte, hogy vér pénisze van és nyugodt állapotban kb 5 cm, meleg víz mellett talán 7-10 cm, de akkor nagyon jól érzi magát. És mi lesz, ha meglátom és azt hiszem ilyen rövidke. Én nagyon jót szórakozok rajta a mai napig, mikor együtt fürdünk, mert olyan mint egy harmónika. :D

De lényeg a lényeg, hogy sok férfinak aggodalma ez, akkor is, ha adott esetben nem átlag alatti méret, holott, nem a farok mérete, kinézete lesz a döntő a legtöbb esetben.

2021. nov. 20. 11:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!