Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek számít a farok méret?
Társkeresési gondom van a félelmem miatt. Sajnos csak 11 cm. Lehet így normális, szép , csinos vékony barátnőm ezzel az adottságokkal?
Nem akarom a külső/ belső elvárásaimat leadni csak azért mert kisméretű vagyok. Csak hát eddig (29 éves vagyok) úgy nézz ki nem nagyon várnak tárt karokkal. Őszinte szoktam lenni a randi partnerekkel (nem az első randin) és mindenki offolt.
A szexualitás az a témakör, ahol milliárd dolgot lehet elrontani (ezzel második, mert az első helyen a vezetés áll, ráadásul az még veszélyes is), szóval jobb minél kevesebb dolgon aggódni. Tenni úgyse tud elleni az egyén, így az egyetlen amit tehet, az a reménykedés.
De maga az élet sem több, mint állandó reménykedés, hátha épp minden klappolni fog (általában nem!).
10. Azt hittem olyan mint egy baba fütyi .. XDD
Van aki így vicceskedik a párjával .
Mert aki a nagyobb farkat szereti, az szerinted a 21-25 centis fekete farokra gondol? A 17-19 cm-re gondoltam, az is már nagynak számít, nem értem miért forgatod ki az ember szavait, jóhogynem azt hoztad példának, hogy aki a nagy farkat szereti, az a lófarokra gondol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!