Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedhetetlen minden áldott nap tisztálkodni és tiszta ruhát váltani, ahhoz hogy igényesnek tűnjek a nők szemében?
A férfiaknál is. By definition ezt jelenti az igényesség. Higiéniára adni kell.
Viszont a tisztálkodás és a tiszta öltözés része kell legyen, hogy piszkos legyél vagy a ruhád. Ennek sokféle módja van. Nekem pl. van, amelyik ruhám nem koszolódik össze, mert csak nagyon kis időre használom, többi időben itthon vagyok. Ha nem megyek sehova, nem izzaok ki annyira, hogy órákig kelljen mosni magam. Szóval én az igénybevételhez igazítom. Kimelegítő munka után meg napi többször is mosakszom, mert egyszerűen jól is esik.
Néha, főleg a kabátos időszakban én sem veszek fel mindennap tiszta felsőt. Van, hogy 2-3 napont újra felveszem azt a pólót.
Mert 5 percet gyalogolók a villamoshoz, 30 percet utazom, a felsőm nem érintkezik a villamos koszos székeivel, 10 percet gyalogok, vagy 1 percet buszozom a munkahelyemre, ott meg átöltőzőm teljesen, nadrág, póló csere.
Az utcai cuccaimba nem izzadom bele, úgyhogy 1 munkahetet 2 vagy 3 pólóval végig viszek. A hűvösebb időben.
Nyáron naponta cserélem a pólókat, sortokat, mert leülök a bkv-n, izzadok, az ülések koszosak.
Fürdeni minden nap fürdőm, munka után, és úgy bújok bele az otthoni cuccaimba. Reggel nem szeretek fürdeni, csak a testréseket mosom meg, az arcom és a fogam.
A férjem reggel fürdik neki kell az a relax a kádban, hogy felébredjen, és lefekvés előtt zuhanyzik.
A ruháit minden nap cseréli, nyáron van van váltóruhája a munkahelyén, mert neki nincs munkaruhája, sokat van autóban, a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!