Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elengedhetetlen minden áldott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedhetetlen minden áldott nap tisztálkodni és tiszta ruhát váltani, ahhoz hogy igényesnek tűnjek a nők szemében?

Figyelt kérdés

2021. nov. 20. 19:14
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Igen.
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
WTF? Nem is értem, hogy tehet fel valaki ilyen kérdést. Ez ALAP.
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Igen.
2021. nov. 20. 19:16
 4/10 harebell ***** válasza:
96%
Ezt nem csak a nők miatt kéne megtenni, magaddal szemben is légy igényes legalább ennyire.
2021. nov. 20. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:
94%

A férfiaknál is. By definition ezt jelenti az igényesség. Higiéniára adni kell.

Viszont a tisztálkodás és a tiszta öltözés része kell legyen, hogy piszkos legyél vagy a ruhád. Ennek sokféle módja van. Nekem pl. van, amelyik ruhám nem koszolódik össze, mert csak nagyon kis időre használom, többi időben itthon vagyok. Ha nem megyek sehova, nem izzaok ki annyira, hogy órákig kelljen mosni magam. Szóval én az igénybevételhez igazítom. Kimelegítő munka után meg napi többször is mosakszom, mert egyszerűen jól is esik.

2021. nov. 20. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Felteszem, te vagy az értelmi szerzője a legutóbbi pár 'gáz, ha nem fürdök naponta, mert lusta igénytelen sz.r vagyok?' kérdésnek is, szóval kollektíven válaszolva az összes eddigire és ezutánira: IGEN. Undorító vagy, a férfiak totális szégyene és 1% alatti az esélyed, hogy találsz annyira tróger nőt, akinek ez belefér.
2021. nov. 20. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:
6%
“Az igazi férfi az mindig egy picit spicces és van egy diszkrét szarszaga.” (Bohumil Hrabal)
2021. nov. 20. 20:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7: azoknak az idők végleg sírba szálltak, az idézet szerzőjével egyetemben, ebbe jobb, ha belenyugszol.
2021. nov. 20. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Néha, főleg a kabátos időszakban én sem veszek fel mindennap tiszta felsőt. Van, hogy 2-3 napont újra felveszem azt a pólót.

Mert 5 percet gyalogolók a villamoshoz, 30 percet utazom, a felsőm nem érintkezik a villamos koszos székeivel, 10 percet gyalogok, vagy 1 percet buszozom a munkahelyemre, ott meg átöltőzőm teljesen, nadrág, póló csere.

Az utcai cuccaimba nem izzadom bele, úgyhogy 1 munkahetet 2 vagy 3 pólóval végig viszek. A hűvösebb időben.

Nyáron naponta cserélem a pólókat, sortokat, mert leülök a bkv-n, izzadok, az ülések koszosak.

Fürdeni minden nap fürdőm, munka után, és úgy bújok bele az otthoni cuccaimba. Reggel nem szeretek fürdeni, csak a testréseket mosom meg, az arcom és a fogam.

A férjem reggel fürdik neki kell az a relax a kádban, hogy felébredjen, és lefekvés előtt zuhanyzik.

A ruháit minden nap cseréli, nyáron van van váltóruhája a munkahelyén, mert neki nincs munkaruhája, sokat van autóban, a városban.

2021. nov. 20. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap fürdök, de pl farmert meg pulcsit csak 2-3 naponta váltok, mert az irodában amúgy sem izzadok bele. Pólót meg alsót / zoknit viszont váltok minden nap. Szerintem ez nem feltétlen igénytelenség, mindenkinek más az igénye. Mondjuk én nagyon szeretek a kádban dögleni egy kicsit meló után mert jó relaxálni. :D
2021. nov. 21. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!