Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegbeteg a feleségem vagy csak engem àldott meg a sors?
Pl kiborult a kamraban az ètolaj, valoszinuleg az en pakolaszasom nyoman, de nem vettem eszre, uszik minden az olajban. Nyilvan en takaritom fel, magamnak okoztam a problemat.
A felesegem vette eszre es torkaszakadtabol uvoltozik velem emiatt. Tekintet nelkul az ugy pitianersegere meg arra is hogy a beteg lazas gyerekkel en voltam fent egesz ejjel mint mindig. Es ez csak egy dolog a sok kozul.
Szoval masnak is ilyen a felesége vagy ferje?
Hogyan kezelitek ezt?
Gondolom nem most furdul elő először.
Miért hagyod magad?
Ez a te felelősséget is.
El kell válni.
Családtagom ilyen, és mi nem beszélünk pár éve és basszus... tudod milyen jó nem stresszelni?
Hidd el, ha kell fizetned havi +50-et, hogy kuss legyen otthon az is megéri. Idegrendszerből egy van.
Te választottad, te alapítottál vele családot.
Nekem nincs ilyen problémám.
Húú, azért azt komoly feltakarítani. Viszont ha véletlen borítottad ki, akkor nem normális ez az üvöltözés.
Mondjuk férjemmel is az olajon megy a vita. Az olajjal tele serpenyőt mindig úgy fordítja a tűzhelyen, hogy lelóg a fogója. Tehát tök könnyen le lehet billenteni. Na, ezért én is vitázni szoktam. Miután már sokszor szépen kértem. És ha egyszer le is billenne, akkor biztos én is kiabálnék vele. De nagyon...De ez más mint amit te írsz.
Amilyen az adjon isten....
Amugy meg biztos hazassag elott is lehetett latni hogy ilyen, megis elvetted. Akkor meg mi a gond?
8 as es 9esnek koszonom a rendkivul intelligens hozzaszolast.
A tobbieknek pedig tenyleg koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!