Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez hogy is van? Sors kérdés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy is van? Sors kérdés?

Figyelt kérdés

Kisebb, de inkább nagyobb megrázkodtatás után mindenkinek az élete helyre jön( megtalálja a boldogságot, normális kapcsolatot) vagy van akinek az a sorsa, hogy egész életébe egy szerencsétlen lesz!

Lehet h csak a filmekben van happy end? és egyes emberek élete csak gyötrelem vagy ez felfogás kérdése, az h ki hogyan éli meg?

Vannal véletlenek vagy mindenek meg van az oka, h az élet úgy alakítja?

2017. aug. 12. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Abazolút; felfogás,dőzítés ésakaraterő.
2017. aug. 12. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Lehalt az agyam a kérdésedtől. Úgy alakul az élet, ahogy az ember alakítja. Ha valaki siránkozik a szarban állandóan, annak nem lesz "happy endje", ez nem egy film, az élet úgy működik, hogy lépéseket kell tenni annak érdekében, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogyan te szeretnéd, szomorú, hogy ezt valaki magától nem tudja. Nincsen sors meg egyéb baromságok, csak könnyű erre fogni cselekvés helyett :D
2017. aug. 12. 22:00
 3/6 Tizenhármas ***** válasza:
74%
Szerintem csak felfogás kérdése. Az olyan típus, aki gyötrelemnek fogja fel az életet, pont emiatt éli meg úgy. Tudod, félig üres vagy tele a pohár, vagy esetleg kakaó van benne?....
2017. aug. 12. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Csak a filmekben van happy end, a valóság kegyetlen, és senkinek és semminek nem kegyelmez...

Viszont kizárólag a szerencsén múlik szinte minden az életben sajnos,a boldogság főként.

Én nagyon sokat éveken keresztül tettem érte tudatosan,és próbálkoztam hogy legyen egyetlen egy barátnőm is akár az életemben,nem jött össze semmi.

Más haverom sokkal rosszabb kinézetre is,meg felfogásra is mint én,de neki meg teljesen véletlen módon összejött,mivel az utcán a csaj elejtette a papírokat,ő segített összeszedni neki,és ebből alakult ki neki aztán.

Mennyi volt az esélye,hogy mindketten tetszenek is egymásnak,és nyitottak is lesznek egymásra, illetve hogy pont ő pont akkor volt azon a helyen? Nem sok,az biztos.

Minden sajnos a szerencsén múlik... :/

26/F

2017. aug. 12. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Segíts magadon és az Isten is megsegít. Úgy tapasztalom, hogy ez megállja a helyét. Èszre kell venni a kínálkozó lehetőségeket, és élni kell velük. Tenni kell azért, hogy jobb legyen, és akkor a segítség is rád talál. Nagyképűség lenne azt állítani, hogy a szerencse nem játszik szerepet az életemben. De az már az én döntésem és felelősségem, hogy mit kezdek egy-egy szerencsés helyzettel.
2017. aug. 12. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Jarjal a kuzdosport edzesunkre. ( Budapest) Ott megtanulod,hogy a gyozelem kitartas es jo strategia foleg. Nem sors. Ugy alakul ,ahogy alakitod.

Aki hozzank jar,az nem lesz tobbe szerencsetlen.

2017. aug. 13. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!