Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy is van? Sors kérdés?
Kisebb, de inkább nagyobb megrázkodtatás után mindenkinek az élete helyre jön( megtalálja a boldogságot, normális kapcsolatot) vagy van akinek az a sorsa, hogy egész életébe egy szerencsétlen lesz!
Lehet h csak a filmekben van happy end? és egyes emberek élete csak gyötrelem vagy ez felfogás kérdése, az h ki hogyan éli meg?
Vannal véletlenek vagy mindenek meg van az oka, h az élet úgy alakítja?
Csak a filmekben van happy end, a valóság kegyetlen, és senkinek és semminek nem kegyelmez...
Viszont kizárólag a szerencsén múlik szinte minden az életben sajnos,a boldogság főként.
Én nagyon sokat éveken keresztül tettem érte tudatosan,és próbálkoztam hogy legyen egyetlen egy barátnőm is akár az életemben,nem jött össze semmi.
Más haverom sokkal rosszabb kinézetre is,meg felfogásra is mint én,de neki meg teljesen véletlen módon összejött,mivel az utcán a csaj elejtette a papírokat,ő segített összeszedni neki,és ebből alakult ki neki aztán.
Mennyi volt az esélye,hogy mindketten tetszenek is egymásnak,és nyitottak is lesznek egymásra, illetve hogy pont ő pont akkor volt azon a helyen? Nem sok,az biztos.
Minden sajnos a szerencsén múlik... :/
26/F
Jarjal a kuzdosport edzesunkre. ( Budapest) Ott megtanulod,hogy a gyozelem kitartas es jo strategia foleg. Nem sors. Ugy alakul ,ahogy alakitod.
Aki hozzank jar,az nem lesz tobbe szerencsetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!