Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Idegbeteg a feleségem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegbeteg a feleségem vagy csak engem àldott meg a sors?

Figyelt kérdés

Pl kiborult a kamraban az ètolaj, valoszinuleg az en pakolaszasom nyoman, de nem vettem eszre, uszik minden az olajban. Nyilvan en takaritom fel, magamnak okoztam a problemat.

A felesegem vette eszre es torkaszakadtabol uvoltozik velem emiatt. Tekintet nelkul az ugy pitianersegere meg arra is hogy a beteg lazas gyerekkel en voltam fent egesz ejjel mint mindig. Es ez csak egy dolog a sok kozul.

Szoval masnak is ilyen a felesége vagy ferje?

Hogyan kezelitek ezt?

2021. febr. 28. 08:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Biztos nem bírnám ki,hogy ne én legyek fent beteg gyerekem mellett.

Nem anya az ilyen.Bocsi

Kiborult az olaj,Úristen ennél nagyobb baja ne legyen.Valami más miatt ordít,az olaj csak kihozza belőle szerintem.

Foglalkozol vele?Értékeled?Segítessz otthon?Szex van?

Próbálok rájönni miért lehet ilyen....Valamitől nagyon feszült.

2021. márc. 23. 20:53
 12/14 A kérdező kommentje:

Segitek e otthon? 90% at a dolgoknak en csinalom rendes munka mellett...

Szex? Na az nincs. Es nem miattam.

Èrtékelni? Mit? Azt a keveset ami van azt ertekelem... probalom kihozni ebbol a szarbol amibe belesuppedt....

mai konfliktus: eppen ma is kidolgozom a belem, epphogy atpelenkaztam a kicsit, dobom ki a szaros pelust, a kicsi mèg mindig ordit - erre ramszol “megkèr” hogy vegyem fel a gyereket. Ami egyebkent is a kovetkezo mozdulatom lett volna... es kvara utalom ezt ezert mergesen valaszoltam... de nala ez ugy mukodik hogy ahelyett hogy azt mondanà “bocs” es visszalepne egyet inkabb rabaszik meg ket lapattal a tuzre...

Ertsd ugy hogy en mondjuk a 10-ea skalan 5 os szintu bunkosaggal szoltam, o rogton 8-assal valaszol. Erted mindig!!! Nincs semmi erzeke ahhoz hogy mikor milyen hangot kell hasznalni. Vagy semleges vagy vègallasba tolva ordit.

2021. márc. 25. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnálom.Valami nagyon nem ok vele.

Én is kaffogok ordítok itthon már a párommal,mert már nem szeretem.Mindent,de mindent (férfi,női munka)nekem kellett megoldani megcsinálni,emiatt elkezdtem leértékelni.Nem tudok felnézni rá...szóval emiatt kaffogok vele.Nálunk sincs szex régóta,eleinte nem miattam.Most már én se akarom.

De hogy mindent te csinálsz,még a picit is te gondozod az durva.

Nem lehet,hogy depressziója van?

Mekkora a pici?Simán lehet szülés utáni depresszió.Családtagjaitok tudnak erről az egészről?

2021. márc. 27. 23:46
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem tud senki semmit. Szegyellem is. De persze kozelebbo csaladtsgok es baratok evi par talalkozasbol is kiszurnek dolgokat. Ha nem lenne harom gyonyoru gyermekunk akkor mar elhagytam volna.

Nem ertem miert nem tud felnezni ram. Sok hibam van persze de azt hiszem rengeteg ertekem es erenyem is.

2021. márc. 28. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!