Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti hogy viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti hogy viszonyultok a nálatok magasabb nőkhöz?

Figyelt kérdés
Zavar a magasságuk? El meritek őket hívni?

2021. nov. 20. 18:32
A kérdező szavazást indított:
Nem tetszik ha egy nő nálam magasabb.
Nem érdekel ha egy nő nálam magasabb, de úgy érzem kisebb esélyeim vannak nála emiatt.
Nem érdekel ha egy nő nálam magasabb, és nem is érzem hogy emiatt ne lenne nála esélyem
Szeretem ha egy nő nálam magasabb, de úgy érzem kisebb esélyeim vannak nála emiatt.
Szeretem ha egy nő nálam magasabb, és nem is érzem hogy emiatt ne lenne nála esélyem
26 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem kellene :P
2021. nov. 20. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Mi ez a sok ilyen kérdés mostanában? Egy pasi készül nála magasabb nőre, vagy egy magas nő szemelt ki egy nála alacsonyabb pasit?
2021. nov. 20. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem a magasság alapján döntök. És nem részemről szokott a magasságkülönbséggel probléma lenni.
2021. nov. 20. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

A feleségem magasabb kicsivel, imádom a hosszú lábait ❤️

Szóval nem zavar, hogy a kérdésre válaszoljak.

2021. nov. 20. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Viszonylag kevés 186+ nö van, de ha passzolunk nemzvarna.
2021. nov. 20. 19:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar a magasságuk, tetszenek, de nem merném elhívni őket.
2021. nov. 20. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, de a legtöbb nőnél inkább én esek ki a 173 centimmel.
2021. nov. 21. 00:48
 8/10 anonim ***** válasza:
nem nagy dolog ha magasabb fekve ugyan olyan viszont egy alacsony pasinak csak fizetett nőnél van esélye.
2021. nov. 21. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Kis híján 2 méter vagyok, még nem találkoztam nálam magasabb nővel. Csak simán a magas nők bejönnek.
2021. nov. 21. 14:53
 10/10 VincentLaw ***** válasza:
Én sem szűrök magasság alapján. Jól is néznék ki, mert akkor a nők felét egyből ki is szortíroznám a 168 cm-el. Szóval nem zavar (volt már magasabb barátnőm, igaz csak 1 cm-el), viszont azt tapasztalom, hogy a másik oldalról ez probléma.
2021. nov. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!