Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a legtöbb férfi hazudik a koráról, vagy tényleg ennyi sok koravén férfi van ott?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. 18-24ig van beállítva a korhatár, de rengeteg olyan pasit dob fel, aki egyértelműen idősebbnek néz ki a megadott koránál. Nemcsak hogy 20-22 évesen szakálluk van, hanem ráncos a homlokuk, szemeik. Tisztába 30+nak néznek ki. Nekem az a gyanúm, hogy direkt kevesebbet állítanak be kornak, hogy több fiatal lányt dobjon fel nekik az algoritmus. Szinte minden harmadik férfi sokkal idősebbnek néz ki.
Lehet csak én nem vagyok hozzászokva, de környezetemben fiatalosan néznek ki a fiúk, itt meg...
Le is törlöm az appot. :DD
2021. nov. 20. 13:51
11/11 anonim válasza:
Azért hasznos tud lenni ez a funkció, ésszel használva persze.
Én pl. behúzhatnék egy 25 éves csajt, úgysem fog jobbra húzni, mert túl fiatalnak tart. Érted...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!