Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a legtöbb férfi hazudik a koráról, vagy tényleg ennyi sok koravén férfi van ott?
20 éves lány vagyok. 18-24ig van beállítva a korhatár, de rengeteg olyan pasit dob fel, aki egyértelműen idősebbnek néz ki a megadott koránál. Nemcsak hogy 20-22 évesen szakálluk van, hanem ráncos a homlokuk, szemeik. Tisztába 30+nak néznek ki. Nekem az a gyanúm, hogy direkt kevesebbet állítanak be kornak, hogy több fiatal lányt dobjon fel nekik az algoritmus. Szinte minden harmadik férfi sokkal idősebbnek néz ki.
Lehet csak én nem vagyok hozzászokva, de környezetemben fiatalosan néznek ki a fiúk, itt meg...
Le is törlöm az appot. :DD
Én 28 éves vagyok, de én is félek ettől, hogy sok lánynál már kívül esem Tinderen a korhatáron, mint ugye ahogy nálad is esnék. Nekem olyan szempontból jó, hogy nagyon fiatalnak nézek ki (baba arc, szőke haj, fiús frizura, stb) és legtöbbször 22-24 évesnek tippelnek. Van olyan velem egykorú régi barátom, aki már bőven 30 felettinek néz ki, na ő tipikusan az, akit leírtál.
Mindenesetre nekem is általában 25-26 év van megadva, de néha még erre is azt mondják még kevesebbnek is nézek ki (élőben is). Ez az oka a dolognak, hogy rossz érzés csak azért kiesni valakinek a köréből (meg se jelennénk egymásnak...), mert pl. 1 évvel idősebb vagyok, mint amit ő beír. Aztán lehet ha a való életben ismerkednénk meg, ott egyáltalán nem zavarná a korom. Szóval ezért nem az igazi korom van ott. Lehet az őszinteségért lepontozni.
Le is törlöm az appot. :DD
Oke, szevasz😂😂😂😂
Én idősebb korosztályban ismerkedem, de ott is jellemző ez, mégpedig minden irányban... az én korosztályomra "vadászó" huszonévesek is állítják be magukat 45-nek, de az is vicces, mikor egy szemmel láthatóan 70 éves 50-nek állítja magát.
A legviccesebb az volt számomra, mikor egy pasi állította, hogy ő azért van 40-nek beállítva, mert ő annyinak néz ki... hát nagyon nem nézett ki annyinak, ránézésre 60-ra saccoltam volna... ;)
Sosem értettem ezt... Ki nem szarja le, hogy hogy nézek ki? Inkább legyél elismerve azért a korosztályodban, hogy fiatalos vagy és jól tartod magad, mint legyél lesajnálva azért, hogy nem látod magad reálisan és még hazudsz is.
Okkal nem kerestem annak idején én sem x évnél idősebbet. Fașzért kell beállítani, hogy x idős vagy, ha nem annyi vagy? Így is undorodom azoktól a vén szerencsétlenektől, akik nálam 10 évvel idősebbek és változatos módon próbálják magukat bemutyizni a korosztályomba, ahonnan válogatok is. Fogjátok fel, nem vagytok annyi idősek, mint akit én keresek. És ha hazudtok, ez csak rosszabb lesz. Ez van, az idő telik, törődjetek bele... Ha érdekel más korosztály, azt állítom be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!