Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket a hibáimat figyelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a hibáimat figyelembe véve valóban bölcsebb dolog, ha 24 évesen inkább el sem kezdek ismerkedni?

Figyelt kérdés
24 évesen ott tartok,hogy barátnőm sohasem volt, nem is ismerkedtem idáig a nőkkel és úgy igazán nem is beszélgettem velük. Valamilyen oknál fogva hozzám soha nem közeledtek, nem kezdeményeztek velem beszélgetést sem. Mindig is az a tudat élt bennem,hogy nekem a testi adottságaim sem teszik lehetővé azt,hogy egyszer majd legyen egy párom. Körülbelül 189 cm magas vagyok és 72-73kg. Magamat nem tartom a nők szemében vonzónak és nem tudok úgy tekinteni magamra,hogy egy nő igazán vonzódjon hozzám. Ha megtetszett egy lány mindig arra a véleményre jutottam, hogy mit is képzelek magamról, úgyis kevés vagyok hozzájuk. Másokat mindig is sokkal jobbnak tekintek magamnál. Természetesen miért is pont Én kellenék bárkinek is, ha van nálam sokkal jobb is. Miért alacsonyodna le hozzám bárki is. Mindig is kívülállóként tekintettem magamra aki a jelenlétével csak zavarja a többieket. Ezek a gondolatok miatt teljesen elvonultam a külvilágtól. Emberek között kellemetlenül érzem magamat és tudat alatt is úgy viselkedem, hogy a lehető legjobban el tudjam kerülni az emberekkel való beszélgetést is. Évek óta a szexuális vágyam szinte teljesen eltűnt. Merevedésem nagyon ritkán szokott lenni és ha nagy ritkán előfordul akkor néhány másodperc múlva rögtön lankadni kezd. Tartós erekcióm sajnos nincsen egyáltalán. Ha nagy nehezen sikerült felállítanom nem tartott sokáig mert rögtön el is múlt a merevedés.

2021. nov. 17. 15:05
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Folytathatjuk ha szeretnéd.
2021. nov. 27. 23:18
 32/38 Dzsoki ***** válasza:
94%
Nekem annyira,nem hiányzik.Csak annyit akartam,hogy itt a példa,hogy nem olyan gond a kommunikáció.Vagyis,így lányokkal is elkezdhetnéd!Legfeljebb,nem fogja tudni,hogy mi a Bunsen-égő vagy a pipetta.Hétfőn,meg jelentkezzél be egy urológushoz!
2021. nov. 27. 23:22
 33/38 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező?
2022. ápr. 14. 11:15
 34/38 A kérdező kommentje:
Változatlan minden.
2022. ápr. 14. 11:32
 35/38 anonim ***** válasza:
Az élettel együtt jár a változás. Ha kitalálod, mit szeretnél, és elkezdesz valamit tenni érte, elérheted. És urológus tényleg kellene.
2022. ápr. 15. 10:03
 36/38 A kérdező kommentje:
Felesleges urológushoz mennem, úgysem fogok sohasem szexuális kapcsolatba kerülni senkivel sem.
2022. ápr. 15. 10:55
 37/38 anonim ***** válasza:
Ja, ha nem is akarsz semmit, akkor egyáltalán nem baj, ha nem lesz semmi.
2022. ápr. 16. 21:38
 38/38 A kérdező kommentje:
A mai nap folyamán is megpróbáltam interneten keresztül beszélgetni a lányokkal de egyáltalán nem ment. Teljesen szerencsétlen vagyok.
2022. ápr. 16. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!