Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket a hibáimat figyelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a hibáimat figyelembe véve valóban bölcsebb dolog, ha 24 évesen inkább el sem kezdek ismerkedni?

Figyelt kérdés
24 évesen ott tartok,hogy barátnőm sohasem volt, nem is ismerkedtem idáig a nőkkel és úgy igazán nem is beszélgettem velük. Valamilyen oknál fogva hozzám soha nem közeledtek, nem kezdeményeztek velem beszélgetést sem. Mindig is az a tudat élt bennem,hogy nekem a testi adottságaim sem teszik lehetővé azt,hogy egyszer majd legyen egy párom. Körülbelül 189 cm magas vagyok és 72-73kg. Magamat nem tartom a nők szemében vonzónak és nem tudok úgy tekinteni magamra,hogy egy nő igazán vonzódjon hozzám. Ha megtetszett egy lány mindig arra a véleményre jutottam, hogy mit is képzelek magamról, úgyis kevés vagyok hozzájuk. Másokat mindig is sokkal jobbnak tekintek magamnál. Természetesen miért is pont Én kellenék bárkinek is, ha van nálam sokkal jobb is. Miért alacsonyodna le hozzám bárki is. Mindig is kívülállóként tekintettem magamra aki a jelenlétével csak zavarja a többieket. Ezek a gondolatok miatt teljesen elvonultam a külvilágtól. Emberek között kellemetlenül érzem magamat és tudat alatt is úgy viselkedem, hogy a lehető legjobban el tudjam kerülni az emberekkel való beszélgetést is. Évek óta a szexuális vágyam szinte teljesen eltűnt. Merevedésem nagyon ritkán szokott lenni és ha nagy ritkán előfordul akkor néhány másodperc múlva rögtön lankadni kezd. Tartós erekcióm sajnos nincsen egyáltalán. Ha nagy nehezen sikerült felállítanom nem tartott sokáig mert rögtön el is múlt a merevedés.

2021. nov. 17. 15:05
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Két évvel később kezdtem el az egyetemet érettségi után. Ötöd éven tanultam a középiskolában utána pedig egy évet dolgoztam, hogy tudjak egy kis pénzt szerezni az egyetemhez.

A csoporttársaim sem ismernek engem, szerintem a nevemet sem tudja senki sem. Idáig minden vizsgám sikerült szinte elsőre az egyetemen. Szóbeli vizsgám csak egyszer volt ami a záróvizsgám volt de ott nem faggattak mert látták rajtam, hogy tudom és sikerült is. Most másoddiplomán vagyok. Sajnos egy tantárgyból lesz szóbeli vizsgám amitől előre félek.

2021. nov. 27. 20:31
 22/38 Dzsoki ***** válasza:
Az évszámok összejönnek,de hogyan tudsz úgy menni,hogy a csoporttársaid sem ismernek?Gratulálok az első diplomádhoz!Ez mi ahová jársz?Posztgraduális képzés?Ami persze fontosabb!Mikor tervezed magad,urológusnak megmutatni?
2021. nov. 27. 20:54
 23/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Megvan az első jogi diplomám és tovább folytattam jogi területen a tanulmányaimat.

Az első perctől kezdve levegőnek nézett mindenki és én sem igazán erőltettem meg magamat,hogy bárkit is megismerjek.

2021. nov. 27. 21:04
 24/38 Dzsoki ***** válasza:
Pompás!Amikor majd végzel,hogy fogsz tudni harcolni az ügyfeled érdekében,mondjuk csak egy dr Magyar György ellen?Pláne,egy dr Torgyán stílusúval szemben?
2021. nov. 27. 21:36
 25/38 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy sehogyan sem. Sokszor van olyan érzésem, hogy nagyon mellényúltam amikor ezt a pályát választottam.
2021. nov. 27. 21:42
 26/38 Dzsoki ***** válasza:
Hogy a fenébe,végezted el a gimit,meg az első diplomádat,ha ennyire,nem tudod,hogy mit akarsz? Hogy szóbeliztél az érettségin,az egyetemi felvételin?Az lehet,hogy mellényúltál,de tanár,nem lehetsz,orvos,nem lehetsz tárgyalótermi ügyvéd,nem lehetsz.Cégnél vagy Hivatalban,lehetsz jogtanácsos,akinek,nem kell tárgyalóterembe menni.Esetleg,valamilyen kutató.Bunsen-égő mellett,pipettával,fehér egerekkel.
2021. nov. 27. 22:19
 27/38 A kérdező kommentje:
Az írásbeli vizsgákkal az érettségin és az egyetemen sem voltak nagy gondjaim. A szóbeli vizsgáim sem voltak annyira rosszak hiszen kihúztam a tételt és amit tudtam elmondtam róla. Akkor kezdődött a probléma amikor elkezdtek faggatni engem. Ott lett egy kicsit végem.
2021. nov. 27. 22:26
 28/38 Dzsoki ***** válasza:
A szóbelin,nem kérdeztek bele?Olyan lehetsz,mint egy osztálytársnőm.Szóról szóra elmondta a könyvet,de ,ha saját szavaival kellett mondania,gondban volt.Egyébként,elég sokat lelkiztünk.Mármint,én veled.Akkor te mondjál olyat nekem,amit én,nem tudok!Mi az a Római Jog és miért ez az első,a jog tanulásakor?
2021. nov. 27. 22:43
 29/38 A kérdező kommentje:

Igen olyan vagyok mint az osztálytársad. Teljesen jó példát írtál.

Miért tanulunk római jogot. Erre a legelső előadáson elhangzottat tudom írni. Azért mert megalapozza a modern jog és leginkább a polgári jogi tanulmányokat, emellett pedig fejleszti a jogászi gondolkodás kialakulását.

2021. nov. 27. 23:00
 30/38 Dzsoki ***** válasza:
Folytathatjuk,de nem írnál privátban?
2021. nov. 27. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!