Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezeket a hibáimat figyelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a hibáimat figyelembe véve valóban bölcsebb dolog, ha 24 évesen inkább el sem kezdek ismerkedni?

Figyelt kérdés
24 évesen ott tartok,hogy barátnőm sohasem volt, nem is ismerkedtem idáig a nőkkel és úgy igazán nem is beszélgettem velük. Valamilyen oknál fogva hozzám soha nem közeledtek, nem kezdeményeztek velem beszélgetést sem. Mindig is az a tudat élt bennem,hogy nekem a testi adottságaim sem teszik lehetővé azt,hogy egyszer majd legyen egy párom. Körülbelül 189 cm magas vagyok és 72-73kg. Magamat nem tartom a nők szemében vonzónak és nem tudok úgy tekinteni magamra,hogy egy nő igazán vonzódjon hozzám. Ha megtetszett egy lány mindig arra a véleményre jutottam, hogy mit is képzelek magamról, úgyis kevés vagyok hozzájuk. Másokat mindig is sokkal jobbnak tekintek magamnál. Természetesen miért is pont Én kellenék bárkinek is, ha van nálam sokkal jobb is. Miért alacsonyodna le hozzám bárki is. Mindig is kívülállóként tekintettem magamra aki a jelenlétével csak zavarja a többieket. Ezek a gondolatok miatt teljesen elvonultam a külvilágtól. Emberek között kellemetlenül érzem magamat és tudat alatt is úgy viselkedem, hogy a lehető legjobban el tudjam kerülni az emberekkel való beszélgetést is. Évek óta a szexuális vágyam szinte teljesen eltűnt. Merevedésem nagyon ritkán szokott lenni és ha nagy ritkán előfordul akkor néhány másodperc múlva rögtön lankadni kezd. Tartós erekcióm sajnos nincsen egyáltalán. Ha nagy nehezen sikerült felállítanom nem tartott sokáig mert rögtön el is múlt a merevedés.

2021. nov. 17. 15:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
94%

"Ennyire drasztikusan látszik rajtam, hogy egyáltalán nincsen önbizalmam? Egyáltalán miből vehető észre?"

Vajon miből..:

"Mindig is az a tudat élt bennem,hogy nekem a testi adottságaim sem teszik lehetővé azt,hogy egyszer majd legyen egy párom."

"Másokat mindig is sokkal jobbnak tekintek magamnál. Természetesen miért is pont Én kellenék bárkinek is"

Annyiféle ember van, mindenkinek más jön be. 100%, hogy van jó pár nő, akinek bejössz. Nem vagy rosszabb másoknál, csak más adottságaid vannak.

Nyilván ha szóba sem állsz senkivel és nem próbálkozol, akkor nem jutsz sehova. Baráti társaságokhoz gyakran verődnek lányok, úgyhogy élj egy kis szociális életet.

Viszont amit itt leírtál, azt elő ne hozd egy csajnál, mert sarkon fordul.

Mindenkinek megvan a maga keresztje.

2021. nov. 18. 00:58
 12/38 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudom,hogy hogyan is lehet azt észrevenni,ha valakinek nincsen önbizalma.
2021. nov. 18. 12:48
 13/38 anonim ***** válasza:
92%

Tanulj egy kis ön és emberismeretet.

Általában süt az emberről, ha nincs kibékélve önmagával, illetve ösztönösen menekülnek bizonyos viselkedési megnyilvanulasoktol.

2021. nov. 18. 20:53
 14/38 A kérdező kommentje:
Konkrétan mik ezek a viselkedési megnyilvánulások?
2021. nov. 18. 22:36
 15/38 anonim ***** válasza:

"Ha egy lány rám is nézett hosszasan rögtön elkaptam a tekintetemet és a földet kezdtem el bámulni annyira elszégyelltem magamat."

Azt lehet, hogy nem tudta, hogy szégyelled magad, de azt biztosan látta, hogy nem akarsz hozzá közeledni, beszélni vele.

2021. nov. 25. 13:11
 16/38 A kérdező kommentje:
Ilyenkor rögtön az jutott az eszembe, hogy a lány biztosan erre gondol: "ez a köcsög meg miért néz engem?" Ezért inkább a földet néztem.
2021. nov. 25. 17:32
 17/38 anonim ***** válasza:
92%

"a lány biztosan erre gondol"

Nem vagy gondolatolvasó. Elég, ha azt tudod, hogy te mit szeretnél.

2021. nov. 25. 21:47
 18/38 Dzsoki ***** válasza:
92%
189 magassággal,biztosan,nem néznek le!Továbbá,csak kell valamilyen orvosi vizsgálaton részt venned!Esetleg önmagadtól egy urológust felkeresni,akár privát alapon.Jól olvasom,még nem volt magömlésed?Amennyiben,nem kamu az életkorod,akkor nem csak urológus,de ideggyógyész is kellhet!Hogyan kell érteni,hogy teljesen elvonultál a külvilágtól?Nem dolgozol,nem utazol,nem mész boltba stb?Lehet,de milyen bevételed van a kiadásaid fedezésére?
2021. nov. 27. 11:52
 19/38 A kérdező kommentje:
A külvilágtól való elvonulást úgy értettem,hogy semmilyen szociális életem sincsen. Semmilyen programon, rendezvényen nem szoktam részt venni. Az egyetemi órákon kívül sehova sem járok. Bejárok az egyetemre meg haza. Kb senki sem ismer engem, a létezésemről sem tudnak.
2021. nov. 27. 19:45
 20/38 Dzsoki ***** válasza:
Kb a csoporttársaid,biztosan ismernek.Az egyetemen,nincs pszichológus?Főleg persze,mikor mész urológushoz?A magömlés hiánya,még 14 évesen,sem elfogadott.Az írásbeli,rendben.Hogyan szóbeli vizsgázol?Hányszor buktál vagy halasztottál?23 évesen,nem kellett volna végezned?Te meg 24 vagy.
2021. nov. 27. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!