Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos jó ötlet az online sikertelen férfiaknak az életben történő csajozást javasolni?
Én a saját életemben azt látom, hogy először minden férfi az életben próbálkozik. Építik a szociális hálójukat, közös programokra mennek és bepróbálkoznak a lányoknál. Ha ez nem sikerül, akkor fordulnak az éjszakai élet és a különböző bulik/koncertek felé.
Az online társkeresőre a többség csak akkor merészkedik fel, amikor ezzel a kettővel már kudarcot vallottak és kétségbeesésükben nem látnak más lehetőséget.
Amikor az online se sikerül, biztos jó lehetőség visszaküldeni őket oda, ahonnan jöttek eredetileg?
9: Nem mondom, hogy nincs igazad, ha az a tanácsod, hogy vegyek föl 20. század eleji angol pólót 19. századi bányászoknak árult munkanadrággal, hogy lazábbnak tűnjön.
A gondom ezzel az élet tanáccsal van.
Áruld már el kérdező, ha neked nem jó az öltöny, az ing a farmer meg a bőrcipő, akkor hogyan öltözködsz? Miket viselsz? KOMOLYAN ÉRDEKEL!
Érdekes, és a "... 20. század eleji angol pólót 19. századi bányászoknak árult munkanadrággal,..." tudok nőt fogni, és nem itt sipítozok. >:)
10.-re.
Ha az ing és a bőrcipő neked már ünneplő, és sok a mindennapokra, akkor jó csöves életed, és melód lehet. Sajnállak valahol. :(
13: Már gondoltam rá, hogy kipróbálom. Az öltözködés kimaxolása már egy legit tanács lehet.
11: Akinek az ÉLET -ből (ami nem a szórakozóhely), vannak női, azok jellemzően egy korábbi középiskolás/egyetemi baráti társaságból vannak, amiket akkor épített fel. Ezekre a férfiakra nem is jellemző annyira az, hogy nőket szednének fel, mivel akkora merítés az ÉLET -ben nincs. Inkább együtt vannak valakivel 5 éve és várják a gyereket.
"Akinek az ÉLET -ből (ami nem a szórakozóhely), vannak női, azok jellemzően egy korábbi középiskolás/egyetemi baráti társaságból vannak, amiket akkor épített fel. Ezekre a férfiakra nem is jellemző annyira az, hogy nőket szednének fel, mivel akkora merítés az ÉLET -ben nincs. Inkább együtt vannak valakivel 5 éve és várják a gyereket."
Na, újabb kifogás.
Az ÉLET nevű helyen ROHADT SOK nővel találkozik az ember. Tudod én járok, és ismerkedek olyan helyeken, mint: bolt, hivatal, orvosi rendelő, benzinkút, vonat, ...
Én is az ÉLETben jöttem össze a barátnőimmel, és nem baráti társaságokból, hanem ahogy a 18-as írja: szinte bárhol. Az egyik pl. orvosi rendelőben kezdett beszélgetni velem, hogy milyen szuper kütyüt vett. A feleségemet meg egy kiállításon ismertem meg. Egyszerűen odamentem hozzá, és megkérdeztem hogy tetszik neki.
Te tényleg kifogásokat keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!