Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a kövér nők húznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a kövér nők húznak jobbra Tinderen? 26/F

Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni, hogy csak a 100 kilós nők húznak jobbra, vékony nők soha. Vékony nővel eddig szex sem jött össze, csak kövérekkel, viszont a vékonyak az eseteim.
2021. nov. 16. 14:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nekem is szinte csak teltebb lányokkal volt match talán 1-2 vékonyabb de azoknak a kommunikáció és a visszaírás nem volt az erősségük. A teltebb lányok már visszaírtak de abból sem mindegyik. Így megnőttek az igények sajnos a társkereső oldalakon de a valóságban is ez megy már minél stílusosabb vagy annál jobban buknak rád a nők. Én mindenféle nőt jobbrahúzok már hogy növeljem az esélyeimet mert ha én pasi létemre válogatok onnan soha nem lesz nőm, a nők viszont válogathatnak kedvükre a 100 jelentkező körül, én meg összetehetem a kezem hogy valakivel találkozóig eljussak vagy addig hogy tudjunk egyáltalán kommunikálni egymással. Üdv 21F!
2021. nov. 28. 14:17
 22/24 anonim ***** válasza:
Előttem szóló konkrétan leírta a lényeget. Ha csúnya pasi vagy akkor meg a pénztárcád legyen nagyon vastag, saját lakásod és autód legyen, sokat fogok a hátrányos külsődön dobni!
2021. nov. 28. 14:19
 23/24 anonim ***** válasza:
volt egy cuki kövér nő, tolerálom a kövérséget, ült már rajtam 120 kilós nő, de ő az alacsonysága miatt brutál kövérnek tűnt, hiába volt szép az arca..
2021. nov. 28. 18:11
 24/24 anonim ***** válasza:

Van egy haverom, aki nyert a genetikai lottón. Rohadt jó szálkás alkat, és arcra is baromi helyes. Nos, amikor egyszerre tindereztünk, és badooztunk, ő MINDIG dumált TÖBB nővel, ráadásul jó nőkkel, míg nekem egy match sem jött össze...

Szóval, ahogy leírták már páran, tinderen csak a külsődet nézik, mert mást ott nem tudnak, de ez alapján be tudod magadat lőni, hogy KÜLSŐLEG milyen szinten vagy.

2021. nov. 29. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!