Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a nők csak olyan férfiakat húznak jobbra, akik külsőre és a leírásuk alapján tökéletesek számukra? Ha csak egy kicsit eltér az ideáljuktól, akkor már balra húzzák?
Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 16:00
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
14 szavazat
1/7 anonim válasza:
Persze, miért ne? Ez egy társkereső.
2/7 A kérdező kommentje:
Ha én férfiként úgy érzem, hogy külsőre senkinek sem lennék az ideálja, akkor teljesen értelmetlen regisztrálnom?
2020. aug. 12. 16:05
3/7 anonim válasza:
Mivel pokoli sok férfi van fent, és 1 nőt kb 100-an húznak jobbra hanem többen...és mivel azok közül a legtutibbat választja ki, így akkor van esélyed ha nagyon jóképű gyerek vagy.
4/7 anonim válasza:
Nekem sok matchem van. Szerintem ha tetszel nekik de nem te vagy a fő ideál akkor is jobbra mész. Nyilván nem csak a 10/10 PASIKAT viszik jobbra. Bocs caps lock.
5/7 anonim válasza:
Halvány sejtelmem sincs, nem vagyok fenn. Nem is leszek.
6/7 anonim válasza:
Miért lenne értelmetlen? Próbáld meg, legfeljebb továbbra is egyedül leszel.
De azért védd magad lelkileg, ne vedd készpénznek hogy ez most tuti siker. Nézd úgy mint egy kísérletet :) (+ Szerintem adj magadnak egy bizonyos mennyiségű időt, amit erre szánsz, ne ez legyen az egész életed, ne tolj érte minden mást a háttérbe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!