Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a kövér nők húznak jobbra Tinderen? 26/F
Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni, hogy csak a 100 kilós nők húznak jobbra, vékony nők soha. Vékony nővel eddig szex sem jött össze, csak kövérekkel, viszont a vékonyak az eseteim.2021. nov. 16. 14:42
3/24 anonim válasza:
Így jártál. Én 80 kilósan egyből balra húználak.
4/24 anonim válasza:
Ezek a töltött zsákokat én is ki nem állhatom.
Guruldának hívom csak őket.
5/24 anonim válasza:
Nekem a kövérek az eseteim, de engem mindig a vékonyak húznak jobbra, és nekem pont ebből van elegem. Alig találok ducibb lányt tinderen. Ez van.
6/24 anonim válasza:
A match még az üzenetváltástól is messze van tinderen nemhogy a szextől. Én se szexeltem még vékony nőkkel de olyanokkal sem aki nem az eseteim (kövérek). Kérdés melyikünk a menőbb: te aki szám szerint többet szexeltél vagy én aki következetes vagyok és nem szexelek azzal aki nem tetszik.
7/24 anonim válasza:
Áh, a kedvencem, a mindenféle konkrétum nélküli "A tinderen miért %random" kérdés.
De várjál, mindjárt megnézem a kristálygömbömben, hogy téged, akiről semmit sem tudok és semmit nem osztott meg magáról, vajon miért csak a kövér nők húznak jobbra tinderen. :D
10/24 A kérdező kommentje:
75 kg vagyok :)
2021. nov. 16. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!