Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a pszichológia a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a pszichológia a férfiaknál, hogy ha minél jobban leszrok valakit, az annál jobban teper?

Figyelt kérdés

Kivétel nélkül az összes férfinál megfigyeltem ezt, nem értem miért van. Ha valakinek tetszem és “udvarol”, minél jobban ignorálom, ritkábban írok vissza, nem adom magam könnyen, vagy kissé flegma vagyok, annál motiváltabbak.

Ha meg írásban aktív vagyok, kedves, kimutatom az érdeklődésemet egy fiú iránt, az előbb utóbb lepattint vagy ghostingol vagy távolságtartó lesz, vagy jönnek a dumával, hogy “kedves meg normális lány vagy, de nekem most komoly nem fér bele, csak valami lazább”

Komolyan nem értem.

2021. nov. 15. 21:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is tapasztaltam ezt. Sőt, már kaptam meg sráctól ismerkedés során , hogy neki az a vonzóbb. Nos én nem ilyen vagyok. Engem érdekel valaki vagy sem.
2021. nov. 16. 06:41
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Ez nőknél ugyanugy mukodik, altalanos emberi tulajdonsag.
2021. nov. 16. 07:56
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
Nőknél még jobban. Egy bizonyos határig.
2021. nov. 16. 08:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak tudnám valahogy kibírni, hogy én nem keresem, kíváncsi lennék erre. :D
2021. nov. 16. 08:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Nahhh, én nem küzdök...
2021. nov. 16. 09:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szerintem ez tök dedó. :D

Nekem ilyenekre nincs időm , vagy ismerkedek valakivel és keresem, vagy hagyom .

2021. nov. 16. 09:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
pont akkor nem foglalkozom a nővel ha lszar..
2021. nov. 16. 09:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

1.: Jobban értékeli az ember azt, amit nagyobb küzdelmek árán szerez meg (sajnos).

2.: Azért mondják a könnyen megszerezhetőnek, hogy most csak valami “lazább fér bele”, mert vele meg lehet ezt csinálni, mert teper. S ha közben jön egy jobb, akkor le lehet cserélni lelkifurka nélkül, mert “ Az elején megmondtam, hogy lazább fér bele.”

..ilyen szar világot élünk.

2021. nov. 17. 14:59
 19/19 anonim ***** válasza:

#18:

1. Emberfüggő, hogy ki mit értékel. Van, aki a saját tulajdonát (amire 20 évre hitelt vett fel és máig nyögi) is lepusztítja, meg van, aki egy albérletet is kicsinosít és rengeteget költ rá a saját igényéből, pedig tudja, hogy sose lesz az övé és nem fognak árat csökkenteni sem. Saját igényszint. Van, aki elcsomagolja a szemetet és elviszi a közeli kukáig, van, aki otthon is szelektíven gyűjti, más meg úgy él, mint a disznó meg ha nem látja rendőr vagy közteres, akkor még a rágóját is belekeni a busz ülésébe.

2. Azért mondják annak, aki teper ezt, mert általában olyanoknál teper, aki sok más nőnek is bejön, így megkéri, finomabban, hogy álljon be a sorba és várjon. Castingolja a jelölteket úgymond. Ez a népszerűséggel függ össze (és persze az erkölcsi normákkal), mintsem azzal, hogy valaki könnyen vagy nehezen* megszerezhető.

* ugyanaz az ember, akinél a nyomulós lánnyal csak laza fér bele, általában nem fog teperni aktívan, ha passzívan is akad nő. Ez alól az egyetlen kivétel, ha olyannál kell neki teperni, aki nagyon bejön neki, ha nagyon kényes ízlése van és egy adott nőbe szerelmes plátói módon és azért még hülyét is csinál magából. Ilyenkor csőlátása van és azért nem érdemes az útjába állni vagy megzavarni, mégis sok nő ilyenkor extra kényszert érez arra, hogy odamenjen és aktívan megkísérelje felszedni, talán női rivalizálásból, mert magánál szebb lánynak gondolja azt, aki a srácot le se sz..rja, a srác meg mégis teper utána.

Egyébként ez a "a fiúk azt értékelik, aki nehezen adja magát" dumát régen a szülők szerintem azért találták ki, mert úgy voltak vele, hogy nagyon szeretik a kislányukat, de hát nem egy Margot Robbie és annak idején, amikor még különös érték volt a szüzesség meg az, ha nem volt egy nő sok pasival azt gondolták, hogy legalább ezt az egy értékét ne veszítse el szerencsétlen lány. Ha szép volt a lány, akkor meg pláne, "nehogymá' a szomszéd rút kiskacsája pénzesebb vejet fogjon magának, mint ők, akinek a falubál legszebbje lett a kicsi lányuk"

Szóval anélkül, hogy egy életre megnyomorították volna lelkileg a lányukat, ez egy ilyen win-win manipulációs technika volt, ugyanis

1. Ha a lány hallgatott a szülőkre és nehezen adta magát, akkor jobban megismerte a jelölteket akik ennek ellenére próbálkoztak. Egyúttal edzette magát önmegtartóztatásra. Hiszen egy nőnek a szex az egyetlen kriptonitja, ha szeret szexelni, akkor sok barommal is összejön, akivel józan gondolkodással nem tenné. Régen meg különösen elítélt volt a kikapós élet. Tehát az önmegtartóztatása által legrosszabb esetben is egyedül maradt (a szülők házicseléd vénlányának), de jó eséllyel kifogott egy pénzesebb, kenyérre kenhető béta balf..szt, akit szintén kitanított anyuci, hogy szűz lányt vegyél el, mert az az érték és bezzeg az ennek meg annak nem jutott szűz, végre elég tételt vehet azoknak a szülein, ha megtudják, hogy a lenézett, lúzernek tartott fiacskájuk szűz lányt talált.

2. Ha nem hallgatott a szülőkre, akkor el lehetett sütni az univerzális "én megmondtam"-ot és elhatárolódni a bugris vejétől.

2021. nov. 18. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!