Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a pszichológia a férfiaknál, hogy ha minél jobban leszrok valakit, az annál jobban teper?
Kivétel nélkül az összes férfinál megfigyeltem ezt, nem értem miért van. Ha valakinek tetszem és “udvarol”, minél jobban ignorálom, ritkábban írok vissza, nem adom magam könnyen, vagy kissé flegma vagyok, annál motiváltabbak.
Ha meg írásban aktív vagyok, kedves, kimutatom az érdeklődésemet egy fiú iránt, az előbb utóbb lepattint vagy ghostingol vagy távolságtartó lesz, vagy jönnek a dumával, hogy “kedves meg normális lány vagy, de nekem most komoly nem fér bele, csak valami lazább”
Komolyan nem értem.
Amit a 9-es mond, abban lehet valami, mert nekem is azért nincs senkim, mert pont az ellenkezője vagyok. Nem akarok vadászni meg udvarolgatni, mindig az volt a vágyam, hogy egy nő kimutassa az érdeklődését felém.
Nálam ez a vadászösztön mindig olyan volt, mintha természetfilmet néznék valami primitívebb életformáról. Szánom őket a kakaskodás meg a páváskodás miatt, egy befutó van a többi meg hoppon marad, sok hűhó semmiért.
Olyan megalázónak érzem, hogy ingertúlcsordulást okoz a sok kiéhezett kan a nőnek, az meg megpróbálja a legkisebb sz.rt választani a sok ösztönvezérelt jelölt közül, az meg örül, hogy elnyerte méltó jutalmát, a hölgy kegyeit.
Tudom, hogy evolúciós zsákutca vagyok ilyen gondolkodással, de akkor se tudok másmilyen lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!