Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudom megszüntetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kvadrusz kérdése:

Hogyan tudom megszüntetni a szekszuális vágyaimat örökre?

Figyelt kérdés

Azért akarom megszüntetni, mert sose lesz párkapcsolatom és, akkor már csak a bajt okozzák ezek a vágyak.(eszembejutatja,hogy milyen szerencsétlen vagyok és késöbb depresszió is lehet belőle) Ha valaki kérdezné, hogy miért nem lehet párkapcsolatom annak elárulom, hogy törpenövésű vagyok(149cm),kövér,visszahozúdó,nem tudok kommunikálni és ismerkedni emberekkel,ismerkedésnél hebegek-habogok,idegesítő vagyok és nálam magasabb lány szóba se jöhet mint barátnő jelölt.

19/F

2021. nov. 10. 23:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%
Szakembert kell felkeresned.
2021. nov. 10. 23:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes módon sehogy sajnos. Én is ezt szeretném már régóta, sokkal könnyebb lenne az életem. De nincs rá jó mód... :/
2021. nov. 11. 00:10
 3/17 anonim ***** válasza:
37%

Sajnálom, hogy igy alakult.

Probalj szerencset csinalni. Pl vallakozas, ha van penzed. Ha sok penzed lesz, akkor gold digger csajokat siman megkaphatod :D

2021. nov. 11. 00:42
 4/17 anonim ***** válasza:
15%

Szteroid tipusu antiandrogennel, amit a nok "bemondasra" kapnak fogamzasgatlokent, es eszik, mint a cukorkat, az incelek meg nem kapnak. Ez egy jogtipras, amit a feminista diktatura elkovet ellenunk.

37F incel

2021. nov. 11. 00:48
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
19 évesen nehogy ezen gondolkozz! Fiatal vagy, előtted az egész élet! Egyébként ha megszűnne a szex(és nem ksz)uális vágyad, akkor kb. minden mástól is elmenne a kedved meg a motivációd, mert egy férfit leginkább ez hajt előre az életben. Úgyhogy ne is gondolkozz ilyen h.lyeségeken. Helyette inkább tanulj, dolgozz, művelődj, sportolj, járj társaságba, ismerkedj, légy ápolt stb., és hidd el, fogsz találni hozzád illő lányt.
2021. nov. 11. 05:15
 6/17 anonim ***** válasza:
73%

Az a baj, kedves 5-ös, hogy 19 évesen én is ezt kaptam meg másoktól. Fiatal vagy, tiéd a világ, stb...

A leírtaktól nagyságrendekkel jobb vagyok, mégis tönkrement az életem. :(

2021. nov. 11. 05:42
 7/17 anonim ***** válasza:
47%
#6 Ezt szívből sajnálom, de ettől még senkit ne buzdítsunk arra, hogy adjon fel mindent 19 (vagy akárhány) évesen. Neked is azt kívánom, hogy találd meg önmagad, vedd a kezedbe a sorsod és változtass. Soha nem késő.
2021. nov. 11. 05:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

*szeXuális vágyak

Sehogy, talán ha kasztrálnak, vagy valami hormonos kezelést kapsz.

Egyébként fizetős szolgáltatásokat igénybe fogsz tudni venni, csak ahhoz pénz kell, nem is kevés (feltéve, hogy rendszeresen akarod csinálni).

Foglald el magad, építsd a karriered, csinálj valami olyat, ammihez nem feltétlenül szükséges a jó kiállás, sőt még a fizikai jelenlét sem.

2021. nov. 11. 06:07
 9/17 anonim ***** válasza:
66%

Az, hogy különféle csoportok (pl. pszichodráma stb) mennyit tudnának segíteni rajtad, el se tudod képzelni. Szembesülhetnél azzal, hogy másoknak is vannak problémáik.

Egyénileg nagyon sokat tudna segíteni pszichológus, hidd el. Ha nem próbálod meg, sose tudod meg: "mi lett volna".

Nem biztos hogy az első beválik, addig érdemes menni, amíg nem találsz valakit, akivel együtt tudtok dolgozni.

2021. nov. 11. 07:26
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Gyógyszert nem írnak fel erre sajnos, így marad a kötél vagy a golyó, tetszés szerint
2021. nov. 11. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!