Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom megszüntetni a szekszuális vágyaimat örökre?
Azért akarom megszüntetni, mert sose lesz párkapcsolatom és, akkor már csak a bajt okozzák ezek a vágyak.(eszembejutatja,hogy milyen szerencsétlen vagyok és késöbb depresszió is lehet belőle) Ha valaki kérdezné, hogy miért nem lehet párkapcsolatom annak elárulom, hogy törpenövésű vagyok(149cm),kövér,visszahozúdó,nem tudok kommunikálni és ismerkedni emberekkel,ismerkedésnél hebegek-habogok,idegesítő vagyok és nálam magasabb lány szóba se jöhet mint barátnő jelölt.
19/F
Sajnálom, hogy igy alakult.
Probalj szerencset csinalni. Pl vallakozas, ha van penzed. Ha sok penzed lesz, akkor gold digger csajokat siman megkaphatod :D
Szteroid tipusu antiandrogennel, amit a nok "bemondasra" kapnak fogamzasgatlokent, es eszik, mint a cukorkat, az incelek meg nem kapnak. Ez egy jogtipras, amit a feminista diktatura elkovet ellenunk.
37F incel
Az a baj, kedves 5-ös, hogy 19 évesen én is ezt kaptam meg másoktól. Fiatal vagy, tiéd a világ, stb...
A leírtaktól nagyságrendekkel jobb vagyok, mégis tönkrement az életem. :(
*szeXuális vágyak
Sehogy, talán ha kasztrálnak, vagy valami hormonos kezelést kapsz.
Egyébként fizetős szolgáltatásokat igénybe fogsz tudni venni, csak ahhoz pénz kell, nem is kevés (feltéve, hogy rendszeresen akarod csinálni).
Foglald el magad, építsd a karriered, csinálj valami olyat, ammihez nem feltétlenül szükséges a jó kiállás, sőt még a fizikai jelenlét sem.
Az, hogy különféle csoportok (pl. pszichodráma stb) mennyit tudnának segíteni rajtad, el se tudod képzelni. Szembesülhetnél azzal, hogy másoknak is vannak problémáik.
Egyénileg nagyon sokat tudna segíteni pszichológus, hidd el. Ha nem próbálod meg, sose tudod meg: "mi lett volna".
Nem biztos hogy az első beválik, addig érdemes menni, amíg nem találsz valakit, akivel együtt tudtok dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!