Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kvadrusz kérdése:
Hogyan tudom megszüntetni a szekszuális vágyaimat örökre?
Figyelt kérdés
Azért akarom megszüntetni, mert sose lesz párkapcsolatom és, akkor már csak a bajt okozzák ezek a vágyak.(eszembejutatja,hogy milyen szerencsétlen vagyok és késöbb depresszió is lehet belőle) Ha valaki kérdezné, hogy miért nem lehet párkapcsolatom annak elárulom, hogy törpenövésű vagyok(149cm),kövér,visszahozúdó,nem tudok kommunikálni és ismerkedni emberekkel,ismerkedésnél hebegek-habogok,idegesítő vagyok és nálam magasabb lány szóba se jöhet mint barátnő jelölt.
19/F
2021. nov. 10. 23:09
11/17 anonim válasza:
Végy be egy tablettát. (a filmben működött)…
12/17 anonim válasza:
Dolgozz napi 18 órát. Egyrészt nem lesz energiád szexuális gondolatokon pörögni, másrészt ha meggazdagszol, még lehetsz sugar daddy.
13/17 anonim válasza:
Nem kell a kérdezőnek azt sugallni, hogy alacsonyan nincs esélye lányoknál.
14/17 anonim válasza:
Semmit nem számít a magasság, az butaság. 185 cm vagyok, és semmibe vesznek a nők így is... Egyik haverom ugyanezt mondja mindig,hogy bárcsak magasabb lehetne. Nos neki azóta van barátnője, nekem azóta sincs.
15/17 anonim válasza:
Engem egy nálam 2 fejjel kisebb "törpe" fószer miatt pattintott le az a csaj akinél próbálkoztam. Szóval valóban nem annyira mérvadó a magasság.
16/17 anonim válasza:
Csapkodd magad napi tízszer tarkón a Magyar helyesírás szabályai 2019-es kiadásával, úgy hallom, az segít a szekszuális vágyakon.
17/17 anonim válasza:
Volt munkahelyen ismertem egy olyan párt, ahol a lány 195, a fiú pedig 150 cm magas volt, esküvő lett, azóta is boldogan élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!