Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a mai világban ekkora elfogadás van ez ügyben miért nem történik semmi?
Nekem mindig a nálam magasabb (én 176 cm) férfiak jöttek be, a párom is az. Ettől függetlenül nem ítélek el senkit a magassága miatt, egyszerűen nem jön be annyira. Ugyanígy, nekem a sportos alkat jön be, de elfogadom, ha másnak ilyen van és nem tartom rosszabbnak. Nekem nem vonzó, ennyi.
Attól, hogy elfogadok valamit és nem bántom az adott személyt, nem szeretnék összejönni vele és ez teljesen normális hozzáállás.
2
Általában arra is, ha cigány van együtt egy magyarral..
Igen, létezik bodypositivity mozgalom, de ez csak az elfogadásról szól, nem hinném, hogy ennek hatására akinek eddig csak a vékony nők tetszettek, annak változott volna az ízlése. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy milyen elvárásai vannak, mi tetszik neki. Ez nem ugyanaz, mint az elfogadás.
A magasság is valami ilyesmi, senki nem fog lenézni vagy kevésbé emberszámba venni csak azért, mert nem vagy magas, de ha valakinek az tetszik, ha a férfi magasabb nála, akkor hadd döntse már el, hogy ezt számításba veszi-e a társkeresésnél vagy nem.
hát nem tudom. Magas vagyok, olyan régóta nincs csajom, hogy már hozzá sem tudnék nyúlni. Soha nem volt ebből előnyöm, soha nem szólítottak meg idegenek, pláne nem az utcán.
szóóóóval nem ezen múlik.
Nincs egyenlőség. Ez csak a kisebbség / elnyomottak jelszava arra, hogy további jogokat harcoljanak ki maguknak érdemi lemondás / befektetés nélkül.
ha elég hangosan tüntet egy amúgy kisebbségi csoport, pláne ha elég agresszívan, akkor célt érnek (pl taxisok) a többséggel szemben is.
Exem olyan magas volt, mint én (talán én egy picit magasabb is voltam)
Sose vettünk észre olyat, hogy bárki is furán nézne ránk emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!