Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különbség a nyugat európai és magyar nők elvárásai között, ha igen mi?
12 éve élek külfödön és nő vagyok. Én úgy láttom hogy egy külföldi nő nem szorul arra hogy egy férfi felkarolja anyagilag, mig a magyar nők azért “buknak” a külföldi férfiakra mert azt várjak hogy a magasabb jövedelem mellett anyagi haszonhoz is juthatnak mellettük. Kapnak draga kozmetikumokat, ruhát, táskát, ékszert, utazást, meghívásokat ajándékba. Mindez egy nyugati nőt nem érdekli annyira mert meg tudja magának engedni ha akarja a legdrágább alapozót a parfümériában. Ők is szeretik az ajándékokat de nem a férfiaktól ávrjak el.
Mutatok olyan Dior luxussmink palettát amivel 20 jó nőt is találsz egy nap alatt ha mondjuk “kifut a szádon” hogy megajándékoznád őket a külföldi útról. Persze ezek a nők se a magyar felső tízezer gyermekei mert azok is megveszik maguknak amit akarnak, mint a német vagy francia nők.
A magyar gyk-s nők a teremtés csúcsai! Szerintem be is lehetne szüntetni az egész fórumot, a magyar férfiakat meg be kellene darálni kutyaeledelnek, akkor megnyugodna a sértődött kis lelkecskénük.
Ritkán látni ekkora mérhetetlen undort és gyűlöletet mint amilyet itt lerendeznek. Persze tudjuk, reggeltől estig őket sértegeti a világ, ők csak védekeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!