Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok ti ezekre valaszoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti ezekre valaszoltok vagy tiltas?

Figyelt kérdés
Egy buliban reszegen flortoltetek valakivel es megadtatok neki a szamotokat, de nem gondoltatok komolyan. Aztan kesobb ratok irt a srac h szivesen talalkozna... Ilyenkor ti bocsanatot kertek v inkabb csak sosem valaszoltok?

2021. nov. 14. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Eleve nem részegednek le (eleve ritkán járok ilyen helyekre) és pláne nem adnám meg a számomat. Ha mégis megtörténne, megírnám, hogy részeg voltam és nem szeretnék semmit, majd letiltanám.
2021. nov. 14. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Én találkoznék, ha már valameddig eljutottunk.
2021. nov. 14. 11:32
 3/7 A kérdező kommentje:
De amugy abszolut nem erdekel ez az ember... Nagyon rosszul erzem magam :D
2021. nov. 14. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Akkor tiltás.
2021. nov. 14. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Gyerekek mi ez hogy "azonnal tiltás!!!" Azért annyit megérdemel az a szerencsétlen, hogy leírod neki, hogy "szia bocsi, kicsit többet ittam a kelleténél, ezért voltam olyan közvetlen veled, de ne láss ebbe többet, nem szeretnék tőled semmit. Minden jót, szia". Ennyi. Ha ezután még nyomatja, hogy de próbáljátok meg, akkor tiltsd.
2021. nov. 14. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
5-össel értek egyet. Ha normális, akkor ezt megérti és elfogadja. Tiltást csak akkor érdemel, ha levakarhatatlanul nyomul a korrekt válasz ellenére is
2021. nov. 14. 13:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van, bocsanatot kertem tole
2021. nov. 14. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!