Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyire gyakori, hogy nem válaszoltok?
Mióta nem válaszol?
Első voltam.
Előfordult, de sokkal ritkábban mint fordítva.
Leginkább akkor, amikor egy számomra nálam sokkal kevésbé vonzó lánnyal ismerkedtem "kényszerből", mert úgy éreztem épp nincs jobb a láthatáron. De aztán meggondoltam magam vele kapcsolatban mégis.
3-as, péntek óta, de én még szombaton írtam neki, azóta nem.
4-es, de akkor miért húztad jobbra? :)
Leírtam: "mert úgy éreztem épp nincs jobb a láthatáron".
Vagy egy másik ok lehet még, ez most jutott eszembe hogy volt olyan valaki más, akivel aktívabban ismerkedtem, előbbre tartottunk már és/vagy jobban bejött.
mindenki más. én pl. rokonnak is csak 3 nap múlva írok vissza. kinyomom az érteístést, majd vagy észrevesezm később, vagy nem.
az ismerkedést pedig általánosságban unalmasnak tartom. amin nem segít, hogy a nők többsége is unalmas. ("fotózok, instázok, sorozatot nézek. nincs hobbim."
Mindig visszaválaszolok.
Sosem tűnök el, hanem konkrétan megírom neki sajnos nem egymást keressük. Szerintem ennyi elvárható lenne a másik nemnél is.
27/f
Akkor ha nem képes értelmesen kommunikálni, gyorsan off, bármennyire is magányos vagyok
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!