Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, mennyire gyakori,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mennyire gyakori, hogy nem válaszoltok?

Figyelt kérdés
Ismerkedés közben, csak úgy eltűntök és ha ír a lány, akkor arra már nem válaszoltok?
2021. febr. 1. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem tűntem el, mindíg válaszoltam. Viszont visszafelé már ugyanez nem mondható el.
2021. febr. 1. 18:43
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem is történt velem eddig ilyen, hogy egy srác csak így eltűnik és nem is válaszol
2021. febr. 1. 18:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Mióta nem válaszol?

Első voltam.

2021. febr. 1. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Előfordult, de sokkal ritkábban mint fordítva.

Leginkább akkor, amikor egy számomra nálam sokkal kevésbé vonzó lánnyal ismerkedtem "kényszerből", mert úgy éreztem épp nincs jobb a láthatáron. De aztán meggondoltam magam vele kapcsolatban mégis.

2021. febr. 1. 18:50
 5/11 A kérdező kommentje:

3-as, péntek óta, de én még szombaton írtam neki, azóta nem.

4-es, de akkor miért húztad jobbra? :)

2021. febr. 1. 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Leírtam: "mert úgy éreztem épp nincs jobb a láthatáron".

Vagy egy másik ok lehet még, ez most jutott eszembe hogy volt olyan valaki más, akivel aktívabban ismerkedtem, előbbre tartottunk már és/vagy jobban bejött.

2021. febr. 1. 18:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Ilyenkor miért nem törlitek a másikat? De ha írt, nem is válaszoltál neki?
2021. febr. 1. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:
46%

mindenki más. én pl. rokonnak is csak 3 nap múlva írok vissza. kinyomom az érteístést, majd vagy észrevesezm később, vagy nem.

az ismerkedést pedig általánosságban unalmasnak tartom. amin nem segít, hogy a nők többsége is unalmas. ("fotózok, instázok, sorozatot nézek. nincs hobbim."

2021. febr. 1. 19:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindig visszaválaszolok.

Sosem tűnök el, hanem konkrétan megírom neki sajnos nem egymást keressük. Szerintem ennyi elvárható lenne a másik nemnél is.

27/f

2021. febr. 1. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor ha nem képes értelmesen kommunikálni, gyorsan off, bármennyire is magányos vagyok

28/f

2021. febr. 2. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!