Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves Tindert használó lányok, miért nem válaszoltok, ha írok nektek match-elés/párba állás után?
Olyan lányokra írok rá, akik külsőre tetszenek nekem. Több száz profilt jobbra húztam már. A profilommal semmi gond, több ismerősömnek mutattam már (lányoknak is) és mindenki azt mondta, hogy teljesen rendben van. Jönnek match-ek (bár nem túl gyakran), nem ezzel van a baj.
A baj az, hogy azok, akikkel párba álltam, általában nem írnak vissza, pedig kreatívan nyitok. Ha visszaírnak, akkor miattuk hamar "elhal" a beszélgetés, mert nem kérdezgetnek vissza.
Lehet, hogy az a gond, hogy ezeket a lányokat olyan sokan húzzák jobbra (még az átlagos külsejűeket is), hogy bőven válogathatnak a match-eik/párjaik között, így kiválasztják a 2-3 legjobb képű srácot és csak nekik írnak vissza? Plusz még az is fontos nekik, hogy legyen ott a srác profiljában a munkahely résznél, hogy a srác lehetőleg team leader legyen, minél magasabb pozícióban dolgozzon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!