Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mik azok az indító üzenetek amire szívesen válaszoltok? (ismerkedés, tinder, badoo, stb)
Valamelyik kint lévő fényképemre reagáljon valami érdekeset, egyedit, vicceset.
Pl múltkor egy pasi azzal írt, hogy ott állok egy palota előtt turistaként, hogy milyen szép palotám van.
Vagy ha a kutyámmal vagyok, akkor hogy loptam-e vagy saját, vagy segít-e a kutya bevonzanom a pasikat. (De ezt viccesen kérdezi, nem komolyan.)
Tehát valami vicces kis hülyeséget, amiben van kreativitás. Nem kell túlgondolni.
Osztom a 4-és véleményét. Ha jól nézel ki tök mindegy mit mondasz, elég egy “Hello” is, úgyis beszélgetni akar majd veled.
Pl. amit az 1-es írt, nálam nem jönne be, se akkor se ha jóképű. Csak akkor túl tudnék lendülni rajta, és bíznék benne, hogy amúgy nem ilyen esetlen az életben is.
/N
1-es és 4-nek is igaza van itt nem csak elég annyi ha jóképű vagy mert eléggé változó hogy kinek mi a jó képű (de persze van egy univerzális szépség ideál) de pl ha átlagos vagy vagy egy kicsivel jobb akkor ez a kezdő jó szöveg szintén nagyon sokat segíthet!
azaz igazság hogy ha elsőnek teljesen közömbös voltál neki de ha megtudod nyerni a személyiségeddel akkor úgymond sokkal vonzóbbnak fog látni!
Én egy szia-ra is válaszoltam annó :) Volt valaki aki azzal indított hogy melyik a kedvenc túrórudim ami ugye egy tök jó kérdés én imádtam :D viszont 4-5 mondtad után már nem volt miről beszélgetnünk. A jó indítás nem mindig jelent instant sikert :D
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!