Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A diplomás nők miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A diplomás nők miért nem szeretnek náluk képzetlenebb férfiaknak esélyt adni?

Figyelt kérdés
A férfiak fordított esetben simán összejönnek akár egy takarítólánnyal is.

2021. nov. 14. 10:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%
a nők nem szoktak lejjebb lépni max egy szinten maradni már ha közép rétegről van szó aztán ha úgy van akkor lásd várkonyi andrea , a csóró nőnek meg mindig több kell .
2021. nov. 14. 16:26
 22/26 anonim ***** válasza:
37%

"Nyilván vannak cifra esetek diplomásokból is, de a valószínűségek számítanak, nem az egyedi esetek. A kevésbé iskolázottakkal csak a baj van a legtöbb esetben. Hülyeségekben hisznek, hülyeségeket mondanak, amiket nem tudnak alátámasztani, meghazudtolják a tudományt vagy megsértődnek rajta."

Ez is igaz és ez egy nagyon feltűnő különbség és nagyon frusztráló tud lenni. Én abszolút nem értelmiségi közegből származom és nagyon sok ilyennel találkozom (pl. a családomban én vagyok az egyetlen aki beoltotta magát, mindenki más szerint mérget fecskendeznek az emberekbe és azért találták ki az oltást, hogy írtsák az emberiséget...). De ez nem csak ilyen extrém szituációkban mutatkozik meg, pl. van egy unokatestvérem, aki amúgy egy intelligens, teljesen normális személy, nincs diplomája, de középvezetű egy gyárban, a diplomás átlagon felül keres, értelmes stb. De nála is megmutatkozik az ilyesféle dolog, pl. meséltem neki egy történetet egy esetről amit egy - teljesen, 100%-ig megbízható helyen olvastam és azóta sok más megbízható híroldal is lehozta a sztorit. Amikor elmeséltem neki ezt a sztorit, akkor elkezdte nekem magyarázni, hogy ez lehet, hogy nem is történt meg, hanem csak internetes kamu hír. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy én nem olvasok kamu híreket és ez a történet megbízható forrásból van, de ő ezt képtelen volt elhinni, elkezdett velem veszekedni, hogy mégis honnan tudom, hogy mi a megbízható forrás. Rengeteg ilyen ember van, aki tényleg nem tudja eldönteni, hogy pl. mi a különbség a hírcsárda és egy magas színvonalú magazin között....

2021. nov. 14. 16:35
 23/26 anonim ***** válasza:
78%

#22: Függetlenül attól, hogy mi volt a hír és hogy tényleg valós volt, vagy sem: nincs 100%-ban megbízható hírforrás, tehát ilyen téren igaza van unokatestvérednek. A hírportálok gyakran vesznek át egymástól cikkeket, mert a gyorsaság rengeteget számít és néha előfordul, hogy kamu vagy félig igaz hírek kerülnek fel, egyébként megbízható(nak gondolt) portálokra is.

Diplomától függetlenül az okos ember tudja, hogy csak a felét lehet elhinni annak, amit hall/lát/olvas, a még okosabb pedig jól tudja eldönteni, hogy melyik felét. Persze tévedni mindenki szokott.

2021. nov. 14. 19:20
 24/26 anonim ***** válasza:
76%
Én diplomás férfiként szerintem életemben legdögösebbnek egy OKJ-s felszolgáló csajszit láttam ismerősi körömben. Nála "szakmai ártalom" volt a kedves és közvetlen természet, beszédesség. Ezt akármikor elcserélném arra, hogy egy diplomás nő tudja, mi a parciális derivált (például).
2021. nov. 14. 20:06
 25/26 anonim ***** válasza:
93%
Én, ha élőben ismerkedünk, akkor kb. letojom, hogy milyen az illető végzettsége - kisugárzásból, beszédből azonnal leszűröm, hogy szellemileg egy szinten vagyunk-e, van-e elég művelt ahhoz, hogy tartalmas beszélgetéseink legyenek (ez nekem nagyon fontos, nekem a párkapcsolat nemcsak a cukiskodó ölelkezésekből és a dugásokból áll), vagy ha mondjuk egy sima netes hobbifórumon. Társkeresőn is simán betenném viszont szűrőnek a diplomát... tudom, én lennék maga az Antikrisztus emiatt, mert Gipsz Jakabnak, aki annnnnnnyira, de annnnnyira megérdelemné, nem adok esélyt, de nekem fontosabb az, hogy már alapvetően egy jól előszűrt halmazból tudjak válogatni, és ne arra kelljen az időmet pazarolnom, hogy 10 üzenetből vagy profilból 8 olyat kelljen elolvasnom, ami borzalmas helyesírással van megírva, és amiből arra lehet következtetni, hogy az illetőnek a beszédtémái megrekednek a Való Világnál és az NB I-II-nél. Meg alapvetően nem hiszek abban, hogy csak 1 "Igazi" létezik, és ha nem adok mindenkinek esélyt, akkor magammal cs.ek ki. Ami meg, lehet, hogy pár embernek fájó dolog, de tény, hogy a diplomások körében jóval kevesebb faragatlan, műveletlen, tanulatlan, motiválatlan ember van - persze, a diplomások között is vannak bunkók, de jóval kisebb arányban.
2021. nov. 15. 16:06
 26/26 anonim ***** válasza:
44%
Nem az a baj, hogy ténylegesen milyen a végzettsége valakinek, hanem az, hogy általában meg tudom mondani arról, aki alacsonyan iskolázott. Most alacsony alatt értsük az érettségit, mert ma már az alap.
2021. nov. 15. 22:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!