Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A diplomás nők miért nem szeretnek náluk képzetlenebb férfiaknak esélyt adni?
Nem a diploma megléte vagy nemléte az egyetlen szempont itt, amit figyelembe szoktak venni. Aki felsőoktatásba jár, az más környezetben szocializálódik és jobb esetben magasabb kulturális igényei is lesznek, mint annak, akinek ez az életéből kimarad. Egyszerűen összetudja majd hasonlítani, hogy milyen emberekkel tud egy értelmiségi közegben találkozni és milyenekkel máshol. Az hogy később milyen anyagi körülményeket tud majd a diplomájával megteremteni, az más kérdés.
Én amúgy diplomás férfiként nem preferánék partnerkapcsolatot egy takarítólánnyal. Nem arról van szó, hogy lenézem vagy kizártnak tartom, hogy nem tudnék értékes dolgokat felfedezni benne, de egyszerűen nem mellékes, hogy milyen minőségű programokat tudunk szervezni, milyen komoly témákról tudunk beszélgetni, milyen típusú társasági életet tudnunk együtt élni. Nyilván vannak kivételek is, de eddigi tapasztalataim alapján a diplomás nők körében messze felülreprezentáltak az olyanok, akikkel ez jobban talál.
13
Ki mondta, hogy a többségét? Vannak ilyenek, tisztelet a kivételnek. Ha nem tudsz olvasni, mi az anyádért írsz?
"sok esetben az anyjukat is megbasznák"
"igénytelen csürhe" stb
Attól, hogy odaveted a varázsmondatot (tisztelet a kivételnek) még nem lesz kevésbé támadó...
A sok esetben még mindig nem a többséget jelenti, csak azt, hogy jelentős az ilyen embereknek a száma...
Istenem
Szerintem ez már lerágott csont. Eléggé köztudott, és gondolom te is tudod, hogy a nők olyan férfit akarnak akik a társadalmi ranglétrán velük azonos szinten vagy magasabb szinten vannak. Persze ez alól vannak kivételek, vannak sikeres vállalkozók, vagy jól kereső szakmunkások, tehát nem feltétlenül szükséges a diploma, ez inkább az anyagi lehetőségekről szól.
Ez az egyik oka, a másik pedig, hogy az emberek olyanokkal szeretnek kapcsolatban lenni / barátkozni, akiknek hasonló érdeklődési körük van. Tehát elég egyértelmű, hogy egy olyan lány akinek mondjuk mesterdiplomája van valami társadalomtudományi szakon és valami kutatómunkát végez, az nem fog összejönni egy szakmunkással, mert teljesen más világban élnek.... És ezzel nem azt akarom mondani, hogy a diplomások közül mindenki művelt, mert ez hülyeség - sok szakon nagyon könnyű diplomát szerezni és nagyon sokan a diplomájuk ellenére is műveletlenek, DE - általánosságban igaz, hogy egy diplomást az elméleti dolgok jobban érdeklik (mondjuk ez is szakfüggő), míg egy szakmunkást inkább a hétköznapi dolgok érdeklik. Én egy kisvárosból származom és az egyetem előtt sosem találtam hasonló érdeklődésű embereket. És olyan emberrel szeretnék párkapcsolatot is, akinek hasonló érdeklődési köre van és hasonló szintű műveltsége. A pénz nekem nem számít, mert senkitől sem lennék hajlandó anyagilag függeni és senkinek a pénzét nem szeretném költeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!