Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Összejönnétek egy ilyen férfival?
Harmincas évei elején jár. Több éve egyedül él albérletben. Nagyon házias, főz, mos, takarít magára, bármit elintéz. Viszont az élet elszólította egy másik városba munka miatt, ami miatt nem tartja logikusnak, hogy fenntartsa az albiját, ahol eddig lakott, ha nincs is már a városban, így januártól felmondja azt. Átmenetileg visszacuccol a családi házba emiatt, ha 2-3 havonta hazajön a szüleihez pár napra, akkor ott lóg. A munkahelyi városban kapott szállást a cégtől, ott egyedül tud lakni, külön kis lakrésze van.
A tudat miatt, hogy feladta a szülővárosi albiját 30 felett, és a fent leírt helyzete miatt járnátok vele, vagy esélytelen?
Szerintem ilyen helyzetben logikus döntés volt az albérlet feladása. Minek, ha úgyse vagy ott. Engem nem zavarna ez a szitu így egyáltalán, feltéve, hogy adott esetben összeköltözésre adná velem a fejét az illető. Tehát nem ragaszkodna mindenáron a munkáltató által biztosított szálláshoz, hanem partner lenne a közös jövő kialakításában.
Egyébként pedig gratulálok a lehetőséghez, értelmes srácnak tűnsz, szorítok hogy sikerüljön ebből egy szintlépést összehozni! :)
28N
13as vagyok, a lényeg kimaradt bocsi,
Úgy nem. jönnék össze ilyen férfival ha a szülőhelyünkön lakok én is.
Ha a munkásszállós helyen laknék akkor pár randiig elmennék vele, és kideríteném mennyire lehetne vele tervezni.
#12: természetesen össze lehetne cuccolni adott esetben. Dehogy ragaszkodom én a munkáltatónál történő lakásnál. Nagyon köszönöm, rendes vagy. Nem gondoltam, hogy vabnak itt ilyen jó fej emberek.
#13: nézz körül jobban az országban. Diplomás, nyelvet beszélő emberek, elegáns ingben sem mindig keresnek jól, ha állami a cég. Ld. köztisztviselők is alulfizetettek. Vedd számításba, hogy ingyen lakom, kapok kaját havi 15 nap napi 3x. Emellett még adnak 200 nettót. Számolj, ha albit kéne kivennem ebből, hol állnék...szerintem ez elég korrekt feltétel így összesen. Nem gyár ez. 1 műszakban dolgozom, irodán.
Hat tul fiatal hozzam 😂
Dobj ra egy 10est meg 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!