Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hogyan tudom megoldani a problémát? Mit kezdjek magammal?
akkor meg se próbálj változtatni, nyafogjál az életeden...a neten...igazad van, az könnyebb. De ha csajozni akarsz akkor elárulom, hogy ők nem csípik a vergődést és nyafogást, de tök igazad van, nem kell változtatni, jó az úgy.
(amúgy nem egyedi az eseted)
Sok sikert.
15: nem vagyok pszichologus es nem is ismerlek, nincsen arra se idom, se kapacitasom. se tudasom, hogy idegen emberek problemait megloldjam.
ha nem volt jo a pszichologus, ujat kell keresni, ez sajnos ilyen, nem tudhatod elore, kivel lesz meg az osszhang. addig kell keresgelni, amig nem talalsz egy olyat, akihez van ertelme jarni. talan kifejezetten ilyen teruletre specializalodott szakembert kene keresned.
DE fontos, h a pszichologus nem arra van, h helyetted megoldja a problemat es a segged ala tolja a megoldat. a jo pszichologus csak ravezet, segit, iranyt mutata, de megoldani neked kell.
talan az is segitene, ha elfelejtened egy idore ezt az apamep hianyt, mert teljesen belelovalod magad, mar az identitasod resze lesz es ugy allsz hozz, h neked ugyse megy, mert neked nem volt apad, te nem mukodsz jol. sajat magadat blokkolod ezzel a mantraval a fejedben. probald meg elkepzelni, h volt egy szereto apad es lattal megfeleo ferfi mintat es minden rendben van veled. eld bele magad ebbe a fiktiv szituacioba es ha legkozelebb ismerkedsz, legyel ‘ez’ a ferfi es ne pedig az lebegjen a fejedben, h neked ez nem megy, mert hibas vagy.
aztan lehet nem mukodik, csak egy tipp.
22-es!
Pont ugyanezt írtam: nem pszichológus fog helyettem megoldani mindent, amit nekem kell. Pont ezt írtam pár hozzászólással ezelőtt. Olvasd csak el figyelmesen.
Másodszor nem rinyálok az életemen, hanem közben pont, hogy cselekszem. Ezt is írtam jó pár hozzászólással ezelőtt.
Fogalmad sincs mit csinal egy pszichologus, hogyan megy a folyamat, miben es hogyan segit stb. Elarulom, nem helyetted old meg dolgokat, te oldod meg magadtol, de tobbet nem spoilerezek.
Semmi...🤦
Ennyi ido alatt megnezhetted volna, de te mindent jobban tudsz. Ha 10-15 percet nem vagy hajlando szanni, hogy a megoldas utan keress, akkor ne eroltesd ezt az egeszet, felesleges. Ennyit sem vagy kepes magadert megtenni, mert szenvedni sokkal kiralyabb dolog.
Amugy a nok ezt az "en jobban tudom" stilust sem szeretik.
De te ezt is jobban tudod....hiszen te mindenhez is ertesz. Hagyjad, majd az internetes kommentek megoldjak a szorongasod, mert a covid ot is gyogyitjak...
Mit gondolsz, mi az az apakép? Miben (milyen konkrét dolgokban) kapott többet az, aki apa mellett nőtt fel, mi az ami neked hiányzik a többiekhez képest?
Hogyan képzelsz el egy apát, vagy hogyan képzeled el magad apaként?
Miben más szerinted egy apakép, mint egy anyakép?
Ismerek jó pár embert, akinek kevésbé vett részt az életében az apja, de én nem látom rajtuk, hogy annyival másabbak lennének objektíven nézve. (Persze lehet van köztük, aki hozzád hasonlóan úgy érzi.)
Azért az önbizalomnak egy ilyen dolog rendesen oda tud vágni..
Szóval én megértem a kérdezőt..
Ez meg hogy gyerekként kitagadott..:-( Megbocsájthatatlan
egy szülő részéről.
Ezt valahogy fel kell dolgoznod,mert amíg ilyen erősen
benned van, és nem lépsz túl rajta, addig mindig hatással
lesz az egész életedre, nem csak az ismerkedésre sajnos.
Én is megértem a kérdezőt és szerintem tök normálisan áll hozzá.
Azt ennyiből nem értem pontosan, hogy meddig jutottál el nőkkel.
Én nő vagyok, és én is elég ügyetlen voltam ezen a téren. Ami szerintem a gond volt, hogy nem mertem flörtölni, a férfiak szemébe nézni,ilyesmik. Ez úgy adja magát, hogy ezt kéne tenni, és mégis olyan nehéz.
És mivel ez az első lépés, ha ez nincs meg, akkor folytatás sincs.
Szóval gyakorold szerintem ezt és meglátod, ki lesz rá(d) vevő.
Onnantól már tudod hogy odamehetsz, mert tetszel. Hogy mit mondasz, onnantól, hogy tetszel, már szinte mindegy, csak ne legyen sértő. És mosolyogj.
Ha nem jön össze, gyakorolj. Elsőre nem is fog menni tökeletesen, csak mindig egy picit továbbfejlődsz. Lehet hogy évek mire egy tenyleg jó kapcsolatod lesz, de addig is tapasztalatot gyűjtesz és fejlődsz. Megérted hogy mit szeretnél, mit nem szeretnél.
Add önmagad, ne játszd meg magad, lesz, akinek így fogsz tetszeni, és őt kell megtalálnod. Nem mindenkinek kell tetszeni, csak egyvalakinek. Azért adj magadra, legyél ápolt, egészséges, húzd ki magad. :)
Megpróbálok segíteni, de ahhoz le kellene írnod az életed.
Mit csinálsz szabadidődben? Hány új embert ismersz meg egy héten? Hány barátod van, milyen gyakran csináltok közös programot és olyankor mi az? Milyen problémáid vannak párkeresés terén? Hol ismerkedsz, mi az amiért elutasítanak? Hány nővel ismerkedsz egy hónapban? Mit tanultál az elutasításokból? Miben gondolod magad jobbnak, mint 2 évvel ezelőtt, mit tanultál, fejlődtél? Milyen munkád van? Fejlődsz a szakmában? Milyen körülmények között laksz? Mi az amit keresel egy párkapcsolatban és kivel?
#28 hölgy tanácsa nagyon részletes és hasznos.
Én most életemben először a világ legfanasztikusabb nőjét akarom meghódítani. Kemény menet lesz önmagam hibáival szemben, de megéri küzdeni. Még ha milliomod is az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!