Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor hogyan tudom megoldan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor hogyan tudom megoldani a problémát? Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy 2 éves voltam, amikor a szüleim elváltak. Anyám és a nagyszülők neveltek fel. Apa nélkül nőttem fel. Nincs apai mintaképem, nincs férfi mintám. Az kihat a nőkkel valóm viszonyomra. Nincs önbizalmam se, egyfolytában visszautasítanak a nők, mindig sikertelen vagyok annak ellenére, hogy apám nagy nőcsábász hírében áll és generációjának egyik népszerű figurája volt. Erre mi a megoldás? 33 éves vagyok. Ennyi idős fejjel mi a teendő úgy, hogy egyáltalán nincs apai mintakép?
2021. nov. 13. 12:12
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
55%
Benned van apád, hidd el. Úgy vagy jó, ahogy vagy. Azért vagy te. Te te vagy, és biztosan lesz párod, aki pedig ő.
2021. nov. 13. 12:24
 2/31 anonim ***** válasza:
76%
Bocs, de ha nők között nevelkedtél és még így sem értesz a nőkhöz, hát..
2021. nov. 13. 12:24
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg azt írod " nagyszülőkkel", ergo nagymama és nagypapa. Netán nagyapád nem volt férfi?
2021. nov. 13. 12:26
 4/31 A kérdező kommentje:
De férfi volt. Csak itt más a gond. A generációs szakadék, a nagy korkülönbség és a különböző értékrend. Az egy teljesen más, a mai korban nem kompatibilis minta. Nem hiszem, hogy egy nagypapa csajozós szokásai beválnának a mai viszonylatokban.
2021. nov. 13. 12:29
 5/31 A kérdező kommentje:
1-es inkább abban reménykedek, hogy csak ez van bennem, más nem. Remélem ott van a felszín alatt és csak arra vár, hogy kibontakozzon.
2021. nov. 13. 12:30
 6/31 A kérdező kommentje:
Egyébként 7-8 évesen ismertem meg az apámat. 13 éves koromig tartottuk a kapcsolatot, de az nagyon erőltetett volt. Folyton feszélyezve éreztem magam vele, mintha egy idegennél lettem volna. Ez így volt egészen a 13. születésnapomig, mert akkor kitagadott. Azóta nem is szólok hozzá, levegőnek nézem még akkor is, amikor próbálja újra felvenni velem a kapcsolatot.
2021. nov. 13. 12:33
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ismeretem apámat és bár csajozógép nem vagyok, de igenis tudok a nőkkel bánni. Neked is el kéne felejteni ezt az apaképes dolgot és megismerkedni a nőkkel.
2021. nov. 13. 12:35
 8/31 A kérdező kommentje:

7-es!

Ne érts félre. Ismerkedek, beszélgetek velük. Nem vagyok zavarban. Csinálom ezerrel és mégsem akar összejönni.

2021. nov. 13. 12:37
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mi az oka? Az apaképes dolgot nem ér felhozni:)
2021. nov. 13. 12:39
 10/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ahhoz kéne egy kívülálló személy, hogy megmondja nekem.
2021. nov. 13. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!