Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor hogyan tudom megoldani a problémát? Mit kezdjek magammal?
nem lehet mindig mindent erre fogni. rengeteg ferfi nott fel apa nelkul vagy olyan apaval, aki inkabb ne lett volna, megis tudnak normalis parkapcsolatot kialakitani. tesom is kvazi apa nelkul nott fel, mert apank alkoholista volt, nem lehetett vele semmit kezdeni es egy ido utan el is koltozott, megis tesomnak mar felesege van. de szamos mas peldat is latok.
felnott ember vagy, le kene mar azzal allni, hogy mindenert a szuleidet okolod, oket teszed
meg bunbaknak. el kene kezdeni felelosseget vallalni a sajat tetteidert, ha nem megy, kerd pszichologus segitseget, aki segit remdbetenni benned ezeket a dolgokat. de a noket baromira nem fogja erdekelni, hogy nem volt apad, azert vagy nyomi. szedd ossze magad es viselkedj felnottkent, ha egyedul nem sikerul, ismetlem: kerj segitseget.
13-as!
Voltam piszchológusnál. Nem is egynél és mind ugyanazt mondta. Nincs apakép és ez hat ki.
De ha van más ötleted, hogy mi okozhatja ezt a gondot, akkor hallgatom. Jó lenne más perspektíva is. Nyitott vagyok az új rálátásra is.
13-as!
Ha gondolod, akkor levelezgethetünk, beszélgethetünk és segíthetsz kibogozni a problémát.
19-es!
Ez nem kifogás, hanem száraz tény. A pszichológus nem fogja megoldani helyettem, nem fog a nevemben odamenni a nőkhöz és sikert aratni helyettem. Mindezt nekem kell megtennem. Nem kifogást keresek, hanem megoldást, ötleteket.
Másodszor, ha nekik van igazuk és az apakép hiánya miatt vagyok sikertelen, akkor nehogymár csak emiatt legyen elszúrt az életem! Ezt nem akarom elfogadni, dacolni akarok ezzel. Röhej, hogy emiatt lennék korlátozva. Egy olyan dolog miatt, amit mások tettek? Azt előbb fogadnám el, ha a piszchológusok azt mondták volna, hogy bennem van a hiba, a saját hülyeségeim a gondok vagy valami. Hisz mégiscsak egy szuverén személy vagyok és ha már szívnom kell az életben, akkor már hadd szívjak a saját hülyeségeim miatt és ne mások ökörsége miatt. Amikor először mondták nekem ezt az apakép hiányt, akkor ezek miatt nehezen tudtam elfogadni. És most is nehezemre esik, mert nem akarom elhinni a szuverenitásom elvesztését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!