Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli lányok. Mennyire nehéz nektek normális fiút taláni?
Ha ráírok vkire hogy szeretnék vele kapcsolatot mert tetszik, nem értik hogy egy relative szép csaj miert "kapar", hogyhogy nincs barátom, azt hiszik pénzt akarok majd kicsalni, vagy nem irnak vissza, de olyan is volt, aki lekezel, mintha én lennék érte oda meg vissza es a "kegyeire" várok, es beképzelt lekezelo bunko lett, így csak azokkal tudtam ismerkedni akik rám írnak, es olyanokkal nem akikre en irok rá.
Azok meg javareszt nem tetszettek.
Ki is regiztem és lett az életből barátom. Akivel mikor szakitottam 2 év mulva a tarskereson megint ezek a körök mentek.
Megint az életbol lett barátom.
Anno itt kerdeztem is hogy hogy lehet hogy utcán forognak utanam, mashol szemeznek flortolnek velem a tarskeresőn meg nem találok barátot.
23 voltam amikor kezdtem
Most 27
Fiúkat nem is igazán keresek, általában 30-40 körüliekkel hoz össze az élet.
A korosztályommal romantikus kapcsolatok terén nem igazán jövök ki, egyszerűen csak máshol tartunk az életben. Nekem a gyerekkorom miatt ilyen téren hamar fel kellett nőni, mára már egy bántalmazó kapcsolaton, váláson, jónéhány szexuális partneren stb is túl vagyok. Egy szóval már bőven kiéltem magam, a keserű részéből is jutott rendesen. E miatt meglehetősen különböznek az elvárásaim egy kapcsolattól mint a korombeliek többségének. Ami persze nem baj, nem akarnék senkit sem "röghöz kötni" ha neki még kalandozhatnékja van, de én abból nem kérek.
Ahogy az is problémát okoz, hogy mivel mások szépnek látnak, elvárják, hogy én magam is csak szép emberekkel kezdjek, mintha valami kasztrendszerben élnénk. Engem viszont hidegen hagy az emberek külsje, az össz amit ezzel kapcsolatban elvárok, az hogy ne legyen az illető túlsúlyos. Nyílván vannak egyéb preferenciáim is, de azok nincsenek kőbe vésve. Számomra a belső sokkal fontosabb.
Mindenesetre nagyon kevés alkalommal esik meg, hogy huszonéveik elején járó srácok felé érdeklődjek. Jelenlegi párom is 35.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!