Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korábban elutasított, most jönne. Elküldjem, vagy előbb megdugom és utána küldjem el?
Van egy lány akibe réges-régen belezúgtam, ő pedig nem becsülte meg az érzéseim felé, nem kellettem neki.
Azóta eltelt sok év és rájöttem, hogy vannak mások, nála jobbak, akiket megkaphatok. Közben én is fejlesztettem magam és 30-hoz közel elég jól mennek a dolgaim. Most, hogy az ő kapcsolatai egymás után tönkrementek és egyedül maradt, gondolom eszébe jutottam hogy mennyire odavoltam érte és most szeretne ezzel élni.
Csakhogy én már nem vagyok oda érte. Egyébként sem, de azért, mert elutasított, főleg nem. Jobbakat kaphatok. De azért egy átlagfeletti 30 alatti csajsziról van szó, tehát nem azt mondom, hogy minden nap jobb lehetőség kínálkozik fel, csak tudom, hogy türelemmel megfelelőbbet tudok találni. Ami eltarthat egy darabig még, és most, hogy egyedül vagyok, akár élhetnék is ezzel a lehetőséggel. De nem akarok már tőle semmi komolyat, habár neki ez a célja.
Tehát a választás az, hogy vagy rögtön elutasítom és lezárom a témát, vagy előbb hazudok neki valamit hogy elszórakozzak vele, megdugom, és aztán dobom ki. Soha nem teszek ilyet, nem tettem, nem bánok rosszul azokkal, akik nem érdemlik meg azt, de szerintem ő igen.
Még nem döntöttem el. Ti hogyan vélekedtek erről?
akkor lefordítom-
Először érdeklődést mutatott-mert tényleg érdekelted, de te tököltél.
aztán hitegetett, kételyben hagyott, csak sokkal később tette egyértelművé, hogy nem kellek neki sőt még azt is letagadta hogy valaha is érdekeltem volna-itt meg rádöbbent a csaj, hogy irányítható naiv kis pipogya vagy, nem pedig férfi.
szóval ki is itt aki elba szta öcsi?
vagyis a felcsípésében nemhogy taktika, stratégia nem szerepelt a repertoárodban, hanem ostoba hősszerelmesként full kreténben toltad.
és szerinted a nő a hibás ha más választott?
el vagy te tévedve.
"Szerintem meg pont azért kellek, mert azóta lett tartásom és leszarom azokat, akik nem tisztelnek meg eléggé."
Dehogy van tartásod, a kérdésed arról szól, mekkora csicska vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!