Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, volt olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt olyan, hogy valakit elutasítottatok, de nagyon hiányzott utána?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka,h nem jöttetek össze és hogy tettétek túl magatokat a dolgon?
2019. júl. 16. 06:27
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Én àltalàban ha elutasitok vkit annak oka ha szàmomra megalázoan viselkedik velem, lenéz, azaz muszaj hogy legyen tartàsom.

Ilyen pl amikor meg akarnak füzni es tetszene is a srac de elejt olyan dumàkat, hogy épp alakul neki vkivel vmi (szoval en amolyan mellékes vagyok neki),vagy pl en olyan progikon agyalok hogy elengednek egyszer szorakozni es vele szeretném tölteni

2019. júl. 16. 08:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Folyt (veletlen elküldte)

Szoval amin en vele tervezek progit, addig ö csak annyin agyal hogy lenne egy oràja feljönni hozzam "csak arra", de mindenfele elözmeny nelkül (azaz még nem is udvarolt joforman, egy strandon sem voltunk együtt, meg nem hivna egy üditöre, egyböl az àgy)

Vagy pl exem azert lett ex, mert:

Pestre költöztem egyedül vettem nyakamba a sorsom, egyedül keresetem melot es helyezkedtem el, kerestem az albikat de tul sok a draga es anyaek talaltak nekem olcsobbat, aztan még suliba is jartam stb es az exem az anyjanal lakott es atjart hozzam es semmibe nem akart beleadni es kiakadtam azon hogy bakker en tartom fent csak a keglit es ö csak beleül, a keglit akkor is fizetni kell mig pl egy hetet nyaralunk nem ertette miert erzem ugy mintha en udvarolnek neki vagy tartanam el öt, erre ahelyett hogy kapcsolatban egyenrangu felkent vallalta volna a sajat részét (joforman elettarsak voltak)a kepembe vagta hogy neked is anyadek segitettek (mert talltak olcsobb albit)es nem nezhetem le öt azert mert öt az anyja tartja el es neki jattol.

Magyaran ugy ereztem en hordom a gatyàt (dolgozok es fizetem az otthonunk) ö meg semmit nem aldoz a közös eletünkre csak feljar mint vmi vendegsegbe, mintha kitartanek egy selyemfiut. Ez volt az utolso elötti vàlookom.

Az i-re pedig az tette fel a pontot hogy mivel bejart a nunkahelyemre es ott voltak kollegaim akiknek a pasijuk tiszteletben tartottak öket azaz nem alltak le velem szemezni flörtölni, ELÖRE kértem a baratom hogy ha csajokat is lesne de ha bejön a kollegaimra csak közömbösen nezzen hogy lassak, erre e helyett szandekosan leallt velük flörtölni a csajok belementek vették a lapot ezutan mindig ugy dolgoztam velük hogy joforman a kepembe röhögtek hogy siman megkaphatnam a pasid ha akarnam stb.

Szoval nemhogy egy taho hogy relative eltartatja magat de kollegaim elött alaz meg akikkel masnap harmadnap is együtt kell h dolgozzam

Erre nagyon haklis vagyok.

Mert oke flörtöljenek a sracok ha akarnak a parjuk mellett DE ne a baratnöimmel vagy kollegaimmal akik ezutan naponta fognak rajtam röhögni hogy a baratod nekem egy csettintes

Igazabol aki megalàz leéget azzal hiaba akarnam hiaba vagyok szerelmes a nöi tartàsom erösebb. Ilyeneken nem tudom magam tultenni.

Folyamatosan romlik az önbizalmam ilyen sracoktol. Mindegyik elvesz belölem egy darabot. Az önbizalom romlik.

Ha feltudnam dolgozni akkor nem lenne romokban az önbizalmam

2019. júl. 16. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
Bocsi rövidebben is irhattam volna, szoval ha egy ffi alapvetöen nem ertekel, nem tisztel, nem tesz bele annyit a kapcsolatba mint en, ugy érzem en elbuktam, kudarcot vallottam es megyek tovabb ha kell egyedül évekig. Ez irto rossz érzés éveken at hurcolom ezt a terhet es az ujabbakat.
2019. júl. 16. 09:17
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Volt. Más volt az értékerendünk, hosszú távon nem működött volna, mert munkamániás volt, és alig volt rám ideje, ettől még nagyon-nagyon megkedveltem őt, és hiányzott egy jó darabig.
2019. júl. 16. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Volt, pont mostanában kezdett el hiányozni, másfél évvel később.

Azért utasítottam el, mert akkor másba voltam szerelmes, és depressziós is voltam, nem ment volna a kapcsolat, és szerintem ezzel neki is jót tettem akkor. Szóval nem bántam meg, hogy nemet mondtam, pedig nagyon tetszett, kívülről is, belülről is, és mostanában elkezdett hiányozni.

2019. júl. 16. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem. Ha elutasítom, annak oka van és az nem hiányzik.
2019. júl. 16. 11:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Úgy éreztem, hogy csak szamár lennék a ló helyett. Az egyikbe beledöglöttem. A másikba nem voltam szerelmes, de hiányzott néhány hónapig. Ő csak szexkapcsolat volt, hajnalokba menő beszélgetésekkel. Őt hiúságból is utasítottam el, mert megértettem, hogy amint talál nálam jobbat, dobva leszek és én csak átmenetre kellek. Én se akartam komoly kapcsolatot és ha nem erőlteti azt a sok beszélgetést, talán ment is volna. De a kettő együtt sok volt, a napi hívogatások, miközben valójában fel is fordulhattam volna tőle nyugodtan, az egész csak azért kellett, mert az a fajta pasi volt, akinek a szexhez kell bizonyos fokú bizalom.
2019. júl. 16. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!