Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elutasít egy lány, utána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elutasít egy lány, utána mégis mit lehet tenni, hogy ne legyek még jobban megalázva?

Figyelt kérdés

-Ha őszintén megmondom, hogy ez nekem mennyire fáj, akkor én leszek a szemét, aki sajnáltatja magát.

-Ha azt mondom, hogy nem kell engem sajnálni, mert ettől függetlenül jól megy a sorom az életemben, akkor túl büszke,egoista leszek.

-Ha simán tudomásul veszem és nem csinálok semmit, akkor csak a szexre mentem és nem is érdekelt igazából.

-Ha nem adom fel és tovább próbálkozom, akkor zaklató,nyomuló vagyok.

-Ha azt mondom, legyünk barátok, akkor biztos tovább akarok nyomulni.

-Ha azt mondom, hogy ne is találkozzunk többet,akkor nem is érdekelt ő igazán.

-Ha azt mondom, hogy semmi gond,nem kell sajnálni,nem fogom levegőnek nézni amíg egy helyen vagyunk, de nyomulni se fogok rá,sok sikert kívánok neki,aztán szép lassan magamtól eltűnök az életéből,de úgy hogy ne érezze még véletlenül sem rosszul magát emiatt és úgy teszek mintha nem lett volna semmi, na az talán elfogadható, de erre ki képes?

2019. jún. 14. 22:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez az utolsó egy full megalázkodó mártírkodás.

Ha valaki elutasít, nem tehetsz semmit amivel jobb lenne. Talán ha nem tud róla senki, akkor megúsztad.

2019. jún. 14. 22:17
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
A 3. a jó.
2019. jún. 14. 22:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

-Ha azt mondom, legyünk barátok, akkor biztos tovább akarok nyomulni.

Nő vagyok. Én ezt abszolút díjaznám. És nem, nem gondolnám úgy, hogy tovább akar nyomulni.

Az egy másik kategória. Én ezt választanám, ha egyébként is ismrjük egymást, tehát nem az utcán láttam egyszer, és ott utasítom el, hanem pl. kollégák, oszt. társak voltunk, és már többször beszélgettünk.

2019. jún. 14. 22:19
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Fogjátok már fel, a visszautasítas nem megalazas. Miért gondolod, hogy fogadnia kene bárkinek is mindenki beprobalkozasat? Eszem megáll.

Szerintem legjobban úgy kerülsz ki, ha simán tudomásul veszed es tovább mész.

2019. jún. 14. 22:20
 5/15 anonim ***** válasza:
48%

Úgy a hatezredik eset után majd nehéz lesz könnyen vennie :D

Vagy pont fordítva akkor majd leszarja már.

2019. jún. 14. 22:22
 6/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy mit csinálsz. Ha valakinek nem jössz be, bármit tehetsz, az már rontani se, de javítani se fog a helyzeteden.

Én aszondom', ha érzed a veszett feje nyele effektust, azaz a bizonytalanságot a másiknál, azonnal építs le mindent és gyorsan felejts el mindent, így a legtisztább.

2019. jún. 14. 22:24
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell tenni semmit. Rosszul gondolod, hogy "direkt mindenki megaláz". Biztosan sok bunkó meg beképzelt van, de nem hinném hogy direktbe bántanak.

Lehet épp szerelmes vkibe és őrá vár, hogy kezdeményezzen, vagy egy nagyobb vizsgára készül és nem akarja semmi másra elvonni a figyelmét és az idejét.

Ha elutasít tudomásul veszed, lesöpröd a válladról a témát és továbbállsz. Ha őt nem érdekli a lelki világod téged sem kell, hogy érdekeljen az övé.

Kár erre időt és energiát pazarolni.

2019. jún. 14. 22:25
 8/15 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Jav: azonnal építs le és gyorsan felejts el mindent. Szóismétlés rulez!
2019. jún. 14. 22:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Bevallom szomorú vagyok a döntésed miatt, de köszönöm az őszinteséged." oszt csá.

32/f

2019. jún. 14. 22:52
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem megalázás, simán csak van ilyen, hogy nem kellesz és pont. Tudom, fájdalmas, de a legjobb volna ilyen esetben emelt fővel, némán távozni, majd tovább lépni. Erre kevesen képesek, köztük én sem nőként. A hülyeségig tudok szeretni. Ez sem jó.
2019. jún. 14. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!